Torrent download problem

poruka: 7
|
čitano: 3.153
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Torrent download problem - HITNO

ovako: kada pokrenem vuze (program za downloadanje torrenta), program aitomatski nastavi downloadati programe koje sam downloadao prije. među njima se u mojem slučaju nalazi i sony vegas 8. kada tek pokrenem vuze, on normalno radi (piše brzina downloada, kolko će još trajati itd.), ali nakon nekog vremena stane, i na mjestu gdje obično piše koliko će se još dugo doenloadati, piše "Quened". dali netko zna što to znači i kako da to riješim?

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Torrent download problem - HITNO

Skini utorrent... :D

Da se Facebook server sruši, 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Svaka čast sauron_15 :D
17 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

Skini utorrent... :D

moja preporuka.

nikada čuo za taj vuze pa ti ne znam kako pomoći. meni kao i ostalim poznatima u torrent skida normalno pri svakom pokretanju u bilo koje doba dana i noći.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
I like chineese kaže...

[...] i na mjestu gdje obično piše koliko će se još dugo doenloadati, piše "Quened". dali netko zna što to znači i kako da to riješim?

Da ne piše možda "Queued"?

EDIT: Vuze je Azureus, ispravite me ako se varam?
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 21:25 (i_rambo_plache).
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
I like chineese kaže...

[...] i na mjestu gdje obično piše koliko će se još dugo doenloadati, piše "Quened". dali netko zna što to znači i kako da to riješim?

Da ne piše možda "Queued"?

EDIT: Vuze je Azureus, ispravite me ako se varam?

Ne bih znao... Ali u svakom slučaju, uTorrent (u je bit ja mislim) je najbolji, znam barem sto ljudi koji će ti ga preporučiti...
btw. vidim da forum ima i 'posebne' znakove... μTorrent ;) 
Da se Facebook server sruši, 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Svaka čast sauron_15 :D
17 godina
neaktivan
Torrent download problem - HITNO

označi sve što se skida i stisni na gumb za nastavit skidanje torrenta. meni se čini da bi to trebalo riješit problem. ne mučim se previše s torrentima. imam puno lakši postupak da pošaljem link prijateljici s flat rate te ona to lijepo obavi i za nekoliko dana donese na prenosnome hdd k meni ili u školu na dvd-u

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Torrent download problem

rješio sam problem: koji put se dogodi da zbog preopterećenja mreže, vuze (azureus) odluči povući jedan download kako bi uklonio problem. to ima smisla, zato što mi se to događalo samo dok su se downloadala 2 torrenta (ili više). 

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice