Razliciti adsl accounti na istom modemu

poruka: 8
|
čitano: 1.525
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

dali je moguce koristiti vise adsl racuna na jednom modemu (npr. dođem kod frenda i na routeru se ulogiram sa svojim racunom i tako skidam)

cim dulje na linuxu to bolje za moje zivce i zdravlje nadam se da ce te i vi to shvatiti PO PREPORUCI DOKTORA LUKE KOVACA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Razliciti adsl accounti na istom modemu
hrvatskafarkasevec kaže...

dali je moguce koristiti vise adsl racuna na jednom modemu (npr. dođem kod frenda i na routeru se ulogiram sa svojim racunom i tako skidam)

Ako i on ima ADSL kod istog providera da. Jednostavno uneses svoj username i password pa promet ide na tvoj racun

Inace nije moguce ako su vam razliciti provideri

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
16 godina
protjeran
Lazarus Long kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Ako i on ima ADSL kod istog providera da. Jednostavno uneses svoj username i password pa promet ide na tvoj racun

Inace nije moguce ako su vam razliciti provideri

ok hvala..a sad imam drugo pitanje dali mogu sa istim racunom(u isto vrijeme) biti prikljucen u isto vrjeme 

cim dulje na linuxu to bolje za moje zivce i zdravlje nadam se da ce te i vi to shvatiti PO PREPORUCI DOKTORA LUKE KOVACA
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 21:21 (hrvatskafarkasevec).
17 godina

Ne, na t-comu provjereno ne radi. A pretpostavljam ni kod ostalih. Inace bi 10 ljudi uzelo flat i svi odrali preko istog racuna :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Solo761 kaže...

Ne, na t-comu provjereno ne radi. A pretpostavljam ni kod ostalih. Inace bi 10 ljudi uzelo flat i svi odrali preko istog racuna :).

heheh bas sam to htio sa frendom napraviti Coola nista onda hvala na odgovorimaSmijeh

16 godina
neaktivan

Sad cu se ja raspitati o tome s frendom.On mi je rekao da se moze uzeti adsl i onda dijeliti konekciju.

17 godina

Mozes dijeliti konekciju. Npr ako ste blizu povezete se ethernetom ili wifi-em pa se spajate preko istog modema. Ali da svatko ima svoj modem i isti account upisete u svaki to ne bi sljakalo. Onaj tko je prvi bi se spojio, drugi bi dobio error u stilu problema sa autentikacijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Solo761 kaže...

Mozes dijeliti konekciju. Npr ako ste blizu povezete se ethernetom ili wifi-em pa se spajate preko istog modema. Ali da svatko ima svoj modem i isti account upisete u svaki to ne bi sljakalo. Onaj tko je prvi bi se spojio, drugi bi dobio error u stilu problema sa autentikacijom.

Samo da se nadopunim. Nikako nije moguce sa istim acc. ici na net na istu tel. liniju pa niti ako su razlicite

Onaj ciji se modem spoji/sinhronizira sa centralom "pobjeduje". Ovo se mora raditi sa kakvim routerom,moze se i sa switchem (neki provideri omogucuju i ovo,raspitajte se)

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice