dali je moguce koristiti vise adsl racuna na jednom modemu (npr. dođem kod frenda i na routeru se ulogiram sa svojim racunom i tako skidam)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dali je moguce koristiti vise adsl racuna na jednom modemu (npr. dođem kod frenda i na routeru se ulogiram sa svojim racunom i tako skidam)
Ako i on ima ADSL kod istog providera da. Jednostavno uneses svoj username i password pa promet ide na tvoj racun
Inace nije moguce ako su vam razliciti provideri
Ako i on ima ADSL kod istog providera da. Jednostavno uneses svoj username i password pa promet ide na tvoj racun
Inace nije moguce ako su vam razliciti provideri
ok hvala..a sad imam drugo pitanje dali mogu sa istim racunom(u isto vrijeme) biti prikljucen u isto vrjeme
Ne, na t-comu provjereno ne radi. A pretpostavljam ni kod ostalih. Inace bi 10 ljudi uzelo flat i svi odrali preko istog racuna :).
Ne, na t-comu provjereno ne radi. A pretpostavljam ni kod ostalih. Inace bi 10 ljudi uzelo flat i svi odrali preko istog racuna :).
heheh bas sam to htio sa frendom napraviti a nista onda hvala na odgovorima
Sad cu se ja raspitati o tome s frendom.On mi je rekao da se moze uzeti adsl i onda dijeliti konekciju.
Mozes dijeliti konekciju. Npr ako ste blizu povezete se ethernetom ili wifi-em pa se spajate preko istog modema. Ali da svatko ima svoj modem i isti account upisete u svaki to ne bi sljakalo. Onaj tko je prvi bi se spojio, drugi bi dobio error u stilu problema sa autentikacijom.
Mozes dijeliti konekciju. Npr ako ste blizu povezete se ethernetom ili wifi-em pa se spajate preko istog modema. Ali da svatko ima svoj modem i isti account upisete u svaki to ne bi sljakalo. Onaj tko je prvi bi se spojio, drugi bi dobio error u stilu problema sa autentikacijom.
Samo da se nadopunim. Nikako nije moguce sa istim acc. ici na net na istu tel. liniju pa niti ako su razlicite
Onaj ciji se modem spoji/sinhronizira sa centralom "pobjeduje". Ovo se mora raditi sa kakvim routerom,moze se i sa switchem (neki provideri omogucuju i ovo,raspitajte se)