Problem s ovraranjem web stranica zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 915
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s ovraranjem web stranica

Postovanje!

Negdje oko 2 tjedna imam dosta neobican problem. Naime tocno odredjene web stranice se ne otvaraju. Za primjer ne radi mi http://www.speedtest.net/. Krene s usnimavanjem stranice i tako stoji. I to samo za te stranice, druge stranice otvara bez problema. Zvao sam sluzbu za korisnike i rekli su da je problem do mene. Zanima me da li mi netko moze pomoci, reci sto uciniti i u cemu je problem jer ovo je frustrirajuce, a doista ne znam sto uciniti osim probati formatirati disk, a to mi se bas i ne radi osim ako nije u potpunosti nuzno. Isti problem je na oba racunala (laptop i stolno) i u razlicitim browserima (google chrome, firefox, IE). 

Hvala svima unaprijed na pomoci i vremenu!

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem s ovraranjem web stranica

Možda je do firewalla? Probaj ga disejblati.

16 godina
neaktivan
Ugasen je :-/
“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
15 godina
neaktivan

Kažeš da ti je i na laptopu isto. Spaja se na isti ruter kao komp? Ako da, onda je najvjerovatnije do rutera. Jesi što prčkao po njemu, ili netko drugi?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 15:05 (Cevi).
16 godina
neaktivan
Spajaju se na isti ruter. Nista nije mijenjano vec duze vrijeme izuzev neke modulacije od strane Optime, ali nakon toga je neko vrijeme net radio normalno.
15 godina
neaktivan

Proskeniraj malo komp sa antivirusom, možda neki virus pravi problem.

17 godina
neaktivan
Problem s ovraranjem web stranica

Nema razloga da otvaraš 2 teme za isti problem.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice