Pozdrav, ja bih zamolila nekoga ako mi može pomoći, imam jedan laptop Toshiba, na njemu je instaliran Windows 7 64-bit, a imam drugi laptop Lenovo, na njemu je također instaliran Windows 7 64-bit. E sada problem je u tome što je na ovome laptopu Toshiba puno slabiji domet Wi-Fi signala nego na ovome Lenovu, znači na istoj lokaciji u kući Toshiba ima 1 crticu, a na Lenovu je skoro pun signal. Što se tiče drivera, to mi je sve brat stavljao i svi su ispravni. Pa mene zanima u čemu bi mogao biti problem na ovoj Toshibi da ima toliko slab domet? Da li bi ako se stavi Windows 7 32-bit možda bio bolji domet? Ili šta? Odmah da kažem laptopi su sigurno 100% ispravni.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš nitko ništa?
Ako bi mogla, napiši o kojem se modemu radi te napiši o kojim se laptopima radi.
Da imamo neku polaznu točku.
Ne znam baš točno u detalje, ali evo ovako, Toshiba Satellite C50, a Lenovo Z50-70.
Može biti do više razloga ali teško je nabrzinu zaključiti koji od njih, različite antene, otkačena antena (kabal) sa wifi kartice kod tvorničke montaže pa i tvornički kvar na samoj kartici ali sigurno za nivo signala nije kriv OS kao ni drajver.