- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
No, ulogiraj se u router, i pogledaj koju enkripciju koristiš. Ako je nema ili je jadni WEP, Stavi WPA2 i neku šifru, i to je to.
Također, možda imaš kakav virtualni stroj dignut?
Search result for: 02:24:17:D8:BC:1C
- Locally administered MAC address - assigned to a device by an administrator. Locally administered addresses do not contain OUIs.
isti je mac adress kao u rutera, znaci nema opasnosti?
Uh, sad baš gledam, razlikuju ih samo prva dva znaka :)
Za svaki slučaj ti postavi kvalitetniju enkripciju.
Definitivno treba mjenjati WEP u WPA2....
A kako ću to napravit, di da se prijavim, t com internet imam?
Ulogiraj se na router(neznam koji imas) i promjeni vrstu zastite.
imam thomson tg, ulogiram se preko 192.168.. onaj ip. i gdje onda?
Onda uzmeš knjižicu od routera i vidiš kako se to radi.
Ili nazoveš službu za korisnike i neka oni to riješe jer imaju daljinski pristup u tvoj router.
[edit]- mi ti baš i ne možemo pomoć jer nismo mađioničari. Bez imena rutera - ništa.
Nažalost nemam knjižicu od routera, ma ja bih to sam riješio :-)
Pa reci koji je model. Ili logiraj se u konfiguraciju i traži Wireless Security, Encryption ili tako nešto u tom smislu. Nađi di piše WEP i stavi na WPA2. Za šifru uzmi nešto od minimalno 12 znakova (mala i velika slova, brojevi i specijalni znakovi kao #$% npr.)
Evo router: Thomson Tg 782i
Ulogirao sam se preko 192.168.1.1 i sad trenutno tražim wep ili wpa2
gledam preko toga 192.168.1.1.., tko je sve spojen, pise mi laptop, kompjuter i unknown, da li to moze biti moj smart phone iako sada nije spojen?
Možda, ako su to podaci od prije (zadnjih 2 sata npr.). Provjeri jel MAC adresa (koja je napisana u tom popisu) odgovara MAC adresi od tvog moba (piše na kutiji, u knjižici, u postavkama moba..)
.
WPA2-PSK, 128 ili 256bit key.
stavio sam 128 bit key