Nagle promjene u brzini interneta

poruka: 2
|
čitano: 1.639
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nagle promjene u brzini interneta

Ovako kao prvo koristim carnet internet preko iskona brzine 5 mb/s.

Imam routher Albis 5460 ULL, a wireless AirLive wl-1700 USB.

E ovako dešava mi se da je brzina kada testiram u speed testu u jednom trenu 5,2 mb/s u jednom 1,8 mb/s .......

Hocu reci nije konstantna jer kada probam nesto skidati brzina mi se krece oko 400 kb/s a istu stvar skidam 20 min kasnije brzina je 100 kb/s.

Zvao sam tehničku podršku kažu da je kod njih sve u redu....

Signal wirelessa mi je 95%.

Cimer isto koristi tu vezu a kod njega je brzina konstantna skida mu po 550kb/s, znaci nema takvih problema.

Po tome poblem je u mom wirelessu pokušao sam reinstalirat drivere i ne pomaže ima tko kakvu ideju?

Koristim windows 7.

Samo da napomenem da mi je prvih nekoliko mjeseci bilo sve u redu počelo me je zezati prije nekoliko tjedana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nagle promjene u brzini interneta
Earthshaker kaže...

Ovako kao prvo koristim carnet internet preko iskona brzine 5 mb/s.

Imam routher Albis 5460 ULL, a wireless AirLive wl-1700 USB.

E ovako dešava mi se da je brzina kada testiram u speed testu u jednom trenu 5,2 mb/s u jednom 1,8 mb/s .......

Hocu reci nije konstantna jer kada probam nesto skidati brzina mi se krece oko 400 kb/s a istu stvar skidam 20 min kasnije brzina je 100 kb/s.

Zvao sam tehničku podršku kažu da je kod njih sve u redu....

Signal wirelessa mi je 95%.

Cimer isto koristi tu vezu a kod njega je brzina konstantna skida mu po 550kb/s, znaci nema takvih problema.

Po tome poblem je u mom wirelessu pokušao sam reinstalirat drivere i ne pomaže ima tko kakvu ideju?

Koristim windows 7.

Samo da napomenem da mi je prvih nekoliko mjeseci bilo sve u redu počelo me je zezati prije nekoliko tjedana.

Promijeni wireless karticu i probaj..

jeremija
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice