Internet se gasi !

poruka: 8
|
čitano: 5.362
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Internet se gasi !

Prije nekih mjesec dana bilo je nevrijeme u Dubrovniku i sprzilo mi je modem,telefon i mrežnu karticu. sve sam zamjenio,dobio novi ruter (thomson tg782i), a mreznu sam stavio jednu staru, mozda je i ona problem. i sad sve normalno radim, listam po internetu te odjednom se ugasi modem,ne skroz no ugase se lampice: broadband i internet i moram cekat jedno vrijeme dok se ponovo upale i tako se zna desit i po 20 puta u pola sata ali ne svaki dan. zvao sam t-com poslali mi dvojicu, oni rekli da je do linije jer ima jos nekih uticnica za internet po kuci. to smo rijesili, one vise nisu u funkciji i radi bolje no opet se gasi nekad jako cest a pogotovo izmedu 6 i 8 sati. dodao sam i sliku sa stranice modema i ima jako puno errora. sad ih nema mnogo no nekad ih bude jako puno. kako sam shvatio cini mi se da je do mene odnosno do kompa ako sam dobro proucio one errore. tekst je malo dug no znacilo bi mi kad bi mi pomogli i da napomenem   jos jednom da mi je uticnica za LAN onaj zuti kabel IZGORILA te sam samo NADODAO na to STARU mreznu karticu. jeli do toga ili je nesto trece u pitanju ??? Hvala!

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 19:35 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet se gasi !
probaj taj zuti kabel promjenit ako vec nisi
Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!! [url=http://www.userbars.be][img]http://img64.imageshack.us/img64/6718/40997.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet se gasi !

mjenjo sam ga bojim se da je mrezna no nisam siguran kupio bih ali sta ce mi ako nije do nje.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Internet se gasi !
ja bi prije rekao da je problem negdje u instalacijama do modema...ako kažeš da se na modemu ugase lampice onda nije do kompa...
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ja bi prije rekao da je problem negdje u instalacijama do modema...ako kažeš da se na modemu ugase lampice onda nije do kompa...

ovim sto su dosli da mi poprave sam objasnio da se gase te lampice a on mi je rekao da se modem sam ugasi nakon sto se skupi velik broj errora al da mi je znat zbog cega dolazio do tih greasaka.

16 godina
moderator
zbog problema na modemu, centrali ili na liniji do tebe...
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
Internet se gasi !

Pukni novi driver za mreznu, te updataj Firmware na routeru.

Nemas nista za izgubit, samo dobit.

Google IS your friend!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet se gasi !

postoji li neki način da provjerim kako mi radi mrežna kartica?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice