Internet ne da pristup datotekama

poruka: 10
|
čitano: 1.256
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

pozz..ovako imam problem..prvo sam imao problem (jos nije rjesen,nego samo alternativno) sa xFireom..npr bili su mi blokirani svi frendovi na njem (slika 1), zatim sam na netu nasao da idem u RUN-REGEDIT-INTERNET SETTINGS-ZONE MAP-i da tamo obrisem mapu ZONES..ja to napravio i sav sretan uspjesno maknuo problem na xFire..no prilikom sljedeceg pokretanja racunala kad sam isao na xFire mi se pojavilo (slika 2)..i sad svaki put kad ponovo upalim racunalo trebam ic brisat tu mapu ZONES (jer se regenerira svaki put kad idem na net) da bi mogao na xFire..zna neko rjesit ovaj problem? btw. s jos nekim aplikacijama (puno njih) mi se taj isti problem pojavljuje (slika 2)..zna li neko rjesit moj problem ?? :S

P.S. prva slika je skinuta s interneta..koristim windows 7 home premium x64..a na slici je windows xp tako da ne dode do zabune..ali je problem potpuno isti !

slika 1 slika 1
slika 2 slika 2
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 13:31 (fakEEE).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

HVALA FORUMASI NA ODG ! -.-''''

jbte ovaki forum di ti niko nece pomoc..ah..

ugl. ak nekog zeza ovaj isti problem,neka pokusa tako da izbrise postojeci antivirus ( u mojem slucaju je to bio mCafee ) i instalira nod32..meni je to pomoglo..

0 0 hvala 0
15 godina

probaj ocistiti komp sa anti malware i pokusaj sa comodo ili avira besplatnim softverima i uradi update

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

rjesio sam vec sam gore na nacin da sam izbrisao postojeci antivirus, mCafee, i instaliro nod 32 te ga updejto..svejedno thx..barem si se potrudio {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 22:54 (fakEEE).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Internet ne da pristup datotekama
tpg kaže...

probaj ocistiti komp sa anti malware i pokusaj sa comodo ili avira besplatnim softverima i uradi update

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

HVALA FORUMASI NA ODG ! -.-''''

jbte ovaki forum di ti niko nece pomoc..ah..

ugl. ak nekog zeza ovaj isti problem,neka pokusa tako da izbrise postojeci antivirus ( u mojem slucaju je to bio mCafee ) i instalira nod32..meni je to pomoglo..

Čekaj malo, na dan se otvori pedesetak novih tema sa raznoraznim problemima, posta se u već postojeće, bla bla. Uostalom, Badnjak je. Misliš da ljudi nemaju pametnijeg posla nego na Badnjak sjediti cijeli dan pred kompom i refreshati forum da vide jel došla nova tema?

Kao drugo, mislim da je i preočito da ovaj tvoj problem stvara neki firewall, a i sam si rekao da si riješio to brisanjem McAfee-a (a vjerojatno si samo trebao podesiti postavke neke). Posumnjao bi ja i na Windows Firewall, ali pošto si rekao da je riješeno brisanjem McAfee-a, stvar je 100% bila u njegovim postavkama.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
14 godina
neaktivan

gle..nebi ja rijec reko da tu istu temu nisam otvorio prije 6 dana - http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/internetxfire-problem/80559.aspx?page=0&jumpto=1529009&sort=asc&view=flat

tako da..sry frende al ljudi su mogli vec 5xxx puta pomoc..mislim bmk..vrijedi ona stara narodna..UZDAJ SE USE I U SVOJE KLJUSE ! {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

gle..nebi ja rijec reko da tu istu temu nisam otvorio prije 6 dana - http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/internetxfire-problem/80559.aspx?page=0&jumpto=1529009&sort=asc&view=flat

tako da..sry frende al ljudi su mogli vec 5xxx puta pomoc..mislim bmk..vrijedi ona stara narodna..UZDAJ SE USE I U SVOJE KLJUSE ! {#}

A tak te je karma potrefila onda, kaj da ti velim... Znalo se i meni dogoditi, tema imala 3 posta, 2 moja i 1 pokušaj savjeta. Heh...

Eto, ja ti velim, vjerujem da je problem bio u postavkama AV-a, sad imaš drugi koji očito ne blokira to isto...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 23:47 (1domagoj1).
14 godina
neaktivan

ma ae nije meni to bilo tak vazno da nez kaj..al ono..mozda bi nekom bilo nekad vazno, mozda cak i meni, i trebalo bi mu brzo i efikasno, pa mu niko nece odg onda fkt nije ugodno :/ samo zelim rec da bi forumasi se mogli malo potrudit..ako znaju rjesit , a vidim da znate, pa brate di je problem onda barem komentirat kad vec vidis ? eto toliko..

Sretan Bozic svima ! {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

...

Sretan Bozic svima ! {#}

Također sve najbolje! {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice