ovako instalirao sam win xp profes. i sada mi nema niceg za spojit se na net ... i rutervje THOMSON TWG850-4 ... sta da napravim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Instaliraj driver za mrežnu karticu.
Najbolje ti je da ostaviš PC na miru i odeš čitati neku knjigu, a instalaciju softvera i hardvera prepustiš nekome ko zna šta radi.
ovako instalirao sam win xp profes. i sada mi nema niceg za spojit se na net ... i rutervje THOMSON TWG850-4 ... sta da napravim
koristiš li laptop ili desktop računalo ? vjerovatno ti windows xp nije prepoznao wlan karticu. o kojem se laptopu radi ?
jel mi moze dat neko link da si skinem drivere za to sve sta trebam molim vas
jel mi moze dat neko link da si skinem drivere za to sve sta trebam molim vas
pročitaj na laptopu ispod koji je model i napiš tu pa ti pošaljemo link da skineš driver
racunalo je lenovo singapiro
racunalo je lenovo singapiro
Nije sigurno.
Daj točan model.
LENOVO CTO
Ono sto stoji vodoravno malo racunalo
Najbolje ti je da ostaviš PC na miru i odeš čitati neku knjigu, a instalaciju softvera i hardvera prepustiš nekome ko zna šta radi.
pa kako će naučit ako neproba
LENOVO CTO
Ni to nije točan model, uz to još treba biti neki broj.
9644 ima nes
lenovo destkop mtm 8808 cto
otvorio sam to j instaliro sta sada?
Sada spoji router sa mrežnom karticom pomoću LAN kabla.
jesam i nista
da opisem jos jednom
Stavio sam novi sustav win xp sve sam izbriso i nemam nikakav cd od kompa i sada trebam se spojit na net al mi nece jer nema nista u kutu onih kompova i to to koda nije instalorano kako sad da instaliram
lijepo su ti svi napisali da moraš nać driver za wlan i/ili lan karticu na internetu. odi u control panel pa u system i onda imaš nekoliko tabova, kad klikneš na jedan pisat ce ti device manager, klikni na to i daj screenshot tog prozora
edit: klikneš na hardware http://www.help.clarosoftwaredownloads.com/help_files/images/SystemXP.png
nmg nemam internet
network adapter adapers i ima unknow device
za svaki uređaj pored koji stoji žuti upitnik poželjno je nać driver jer bez drivera windows ne prepoznaje uređaj te ga ne može ni koristiti. za svaki nepoznati uređaj napiši njegov ven i dev a to ces pronać tako da na nepoznati uređaj odeš na properties (desni klik) pa odeš na details i odabereš hardware ids i tu napisi njihov ven i dev kao ovako VEN_14E4&DEV_1692
VEN_11D4&DEV_1986 Moze link za win xp?
taj ven i dev je za zvučnu karticu ali evo ti driver i za mrežnu koju sam našao po modelu kompjutera https://dl.dropboxusercontent.com/s/z581jqu5xdcrmqq/driver.zip
Ka saznam ime mrezne kartice?
Ja imam utor za lan kabel iz modema u komp i kad to spojim u desnom kutu bude inace ona dva kompjutera i radi mi internet a sada toga nema
evo ga hvala bogu uspio sam sa internetom to riješit... sad damo zvuk i to i sve ce bit uredu .. hvala puno momci dosta ste pomogli
jedno pitanje.
zasto si se upustao u sve to ako prije nisi proucio sve ili ako neznas?
sto se ostatka drivera tice, skini slim drivers i on ce ti proskenirat komp i nac sve drivere koje nedostaju tipa graficka, zvucna i slicno
jedno pitanje.
zasto si se upustao u sve to ako prije nisi proucio sve ili ako neznas?
sto se ostatka drivera tice, skini slim drivers i on ce ti proskenirat komp i nac sve drivere koje nedostaju tipa graficka, zvucna i slicno
Zato ejr mi se nije mogao dignut sustav upalim komp i ono ucitavanje windowsa xp i kad se to makne resetira se komp