DI-524 Wirelles Router Problem!

poruka: 13
|
čitano: 7.041
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ovako do nedavno sam se normalno spajao na wlan sve je super radilo i sad od jednom upali laptop i normalno mi ocita vezu wlan mreze ali dok se spojim na njega pise mi nema internet pristupa...ulazi sam u njegovu konfiguraciju i skoro sve adrese su mi restartane na 0.0.0.0...da li moze netko pomoci i dali zna netko koje adrese se trebaju upisati da bi ponovno proradio...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo par slika!

0 0 hvala 0
15 godina
RE: DI-524 Wirelles Router Problem!
mamic16 kaže...

ovako do nedavno sam se normalno spajao na wlan sve je super radilo i sad od jednom upali laptop i normalno mi ocita vezu wlan mreze ali dok se spojim na njega pise mi nema internet pristupa...ulazi sam u njegovu konfiguraciju i skoro sve adrese su mi restartane na 0.0.0.0...da li moze netko pomoci i dali zna netko koje adrese se trebaju upisati da bi ponovno proradio...

Probaj DHCP renew

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
17 godina

Probaj restart routera, ako ne pomaže trebao bi svakako nevezano o tome update-ati firmware avo već nisi.

Onda podesi user name i password i probaj ponovo.

D-Linkovi su routeri dosta loši pa nemoj držati nešto na njemu, ni njega na nečemu, što i ako se zagijava.

Imao dam isti problem te sam ga riješio resetom to factory settings

15 godina
neaktivan

probao sam i DHC renew i nista..i restartao sam ga na tvornicke postavke i opet nista -.- neznam vise sta da radim :S

0 0 hvala 0
15 godina

ako si taj router uzeo u t-com-a zovi njihov uslužni centar oni će ti prije pomoći nego forumaši,ako nije t-com,zovi tada svog operatera

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina

-resetiraj (hard) na tvorničke postavke (drž' reset cca 15sec dok pališ router)

-odaberi PPPoE (sve ostale opcije nisu za normalnog korisnika) i unesi podatke (ime i password)... vjerojatno ima i wizarda za konfiguraciju.

-to bi trebalo biti sve, nakon save/reset-a treba cca 1-2 minute i gotovo.

-osim ako ... postoji mogućnost da je crko ali po slikama izgleda OK.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisam ga od t-coma dobio..sam sam ga kupio..a kad stavim na PPPoE opet nista trazi me PPPoE username...i optional name sta da upisem u to..i koja pass....i pogledaj predzadnju sliku di je slikana ta opcija PPPoE ovo dole IP adrese i sve je na 0.0.0.0 mislim da se i u to treba nesta upisat

0 0 hvala 0
16 godina
mamic16 kaže...

nisam ga od t-coma dobio..sam sam ga kupio..a kad stavim na PPPoE opet nista trazi me PPPoE username...i optional name sta da upisem u to..i koja pass....i pogledaj predzadnju sliku di je slikana ta opcija PPPoE ovo dole IP adrese i sve je na 0.0.0.0 mislim da se i u to treba nesta upisat

-stare def. adrese su 192.168.0.1, sad je 192.168.1.1 (ili .5.1 ili .1.254). -nevažno jer to će DHCP i reset riješiti.

DNS-1-2 se povuku spajanjem na ISP (ili utipkaš ..)

-spojrn si wirelessom što znači da je routerski dio OK

-user i pass su obavezni, to su tvoji korisnički podatci (dobiveni od ISPa), user nemožeš mijenjati, pass nazoveš SZK i traiš reset.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 23:25 (ihush).
15 godina
neaktivan

evo ovako sad sam skuzio...kad mi je kompjuter ugasen onda se mogu spojit na wlan kad kompjuter upalim nemogu se spojit na wlan..u cemu je problem :S

0 0 hvala 0
16 godina
mamic16 kaže...

evo ovako sad sam skuzio...kad mi je kompjuter ugasen onda se mogu spojit na wlan kad kompjuter upalim nemogu se spojit na wlan..u cemu je problem :S

-pitanje je nepotrebno, samo malo logike...

-problem je u:

1) mrežni kabel (napuknut, loš kontakt..)

2) mrežna kartica (na PCu, crkla ili pogrešan driver)

3) mrežne postavke (npr. ako su identične)

4) bridge mod routera (spajanje dailupom)

5) razno (za sad ne definirano)

-kreni od početka...

14 godina
neaktivan

BOk ,

evo imam sličan problem ali opet nije baš to tako...

NAime imam LynksysbyCisco router na domeni koji služi za routing ali je ujedno i wirelles router za našu lokalnu mrežu.

Instalirao sam drivere na lap ProBook4525s XpSP3. Kada se pokušavam spojiti na eirelles sa passwordom na laptopu se skeniraju kanali ali na kraju piše da su svi zaueti..

Kada se spojim kabelom sve je super bez greške ali wirelless ni za živu glavu...

Uglavnom nitko iz moje domene se ne može spojiti na naš wireless.

DHCP je isključen na routeru  jer ga daje server pa da ne bi bilo sudaranja...

Unaprijed se zahvaljujem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav raja...imam ovaj router d-link di 524...i imam ADSL konkretno adsl bh telekom...ne znam ga podesiti...ima li gdje tutorial na njihovoj stranici za ovakav router nema tutoriala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice