Ovako, kao prvo molio bih moderatore da mi ne izbrisu ili ne lockaju temu jer sam se raspitivao u vec nekim temama, ali mi nitko nije odgovorio.
Moj problem je u tome sto nikako ne uspijevam napraviti 2. server za CoD 2. Sve je pocelo tako sto sam htio napraviti server, upisao u google i naletio na ovaj blog i radio sam po tim uputama (s time da sam dodao jos neke datoteke (dedicated.cfg i server.cfg)). Sve sam dobro napravio s time da sam forwardao portove, ali nisam napravio staticnu IP adresu. Tada sam svoj server dodao u favorites u Xfireu. Kad sam pritisnuo na njega nije pisalo njegovo ime nego samo "Call of Duty 2 Multiplayer", pored njega je pisalo "Waiting server for response...", kada bih ja pokusao uci u njega preko lokalne IP adrese (192.168.x.xxx) mogao bih ali drugi nisu mogli (ovu nisam dodavao na xf nego onu drugu 85.94.xxx.xx). Tada sam odustao od svog servera. Nakon 2 mjeseca iz dosade sam digao isti server, dodao na xf i zacudo je proradio.
Sada sam na drugom kompu, pokusao sam sve isto i nece, dolje su screenshotovi koji pokazuju da su portovi 20500, 20510, 28960 forwardani na mom routeru Billion 5210S. 100% sam siguran da sam sve napravio kao i u tutorialu i da nisam nigdje pogrijesio pa bih Vas molio ako vi znate u cemu je problem da mi pomognete..
BTW napravio sam staticnu IP adresu na drugom kompu, firewall iskljucen, portovi forwardani!