CoD 2 Server problem

poruka: 12
|
čitano: 6.845
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD 2 Server problem

Ovako, kao prvo molio bih moderatore da mi ne izbrisu ili ne lockaju temu jer sam se raspitivao u vec nekim temama, ali mi nitko nije odgovorio.

Moj problem je u tome sto nikako ne uspijevam napraviti 2. server za CoD 2. Sve je pocelo tako sto sam htio napraviti server, upisao u google i naletio na ovaj blog i radio sam po tim uputama (s time da sam dodao jos neke datoteke (dedicated.cfg i server.cfg)). Sve sam dobro napravio s time da sam forwardao portove, ali nisam napravio staticnu IP adresu. Tada sam svoj server dodao u favorites u Xfireu. Kad sam pritisnuo na njega nije pisalo njegovo ime nego samo "Call of Duty 2 Multiplayer", pored njega je pisalo "Waiting server for response...", kada bih ja pokusao uci u njega preko lokalne IP adrese (192.168.x.xxx) mogao bih ali drugi nisu mogli (ovu nisam dodavao na xf nego onu drugu 85.94.xxx.xx). Tada sam odustao od svog servera. Nakon 2 mjeseca iz dosade sam digao isti server, dodao na xf i zacudo je proradio. 

Sada sam na drugom kompu, pokusao sam sve isto i nece, dolje su screenshotovi koji pokazuju da su portovi 20500, 20510, 28960 forwardani na mom routeru Billion 5210S. 100% sam siguran da sam sve napravio kao i u tutorialu i da nisam nigdje pogrijesio pa bih Vas molio ako vi znate u cemu je problem da mi pomognete..

BTW napravio sam staticnu IP adresu na drugom kompu, firewall iskljucen, portovi forwardani!

20500 i 20510 (UDP) portovi forwardani 20500 i 20510 (UDP) portovi forwardani
28960 (TCP&UDP) portovi forwardani 28960 (TCP&UDP) portovi forwardani
DynDNS - napravljena statična IP adresa DynDNS - napravljena statična IP adresa
Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 14:08 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 2 Server problem

Itko? Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 22:29 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CoD 2 Server problem

e pa vidis to ti je malo ilegalna jer se koristi crack!

ontopic: i mene isto zanima zasto neće da radi server, na xp mi sve super radilo (a nisam otvaro nikakve portove niti ništa drugo, po istom blogu) dok na w7 nikako neće

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CoD 2 Server problem
sisko93 kaže...

e pa vidis to ti je malo ilegalna jer se koristi crack!

ontopic: i mene isto zanima zasto neće da radi server, na xp mi sve super radilo (a nisam otvaro nikakve portove niti ništa drugo, po istom blogu) dok na w7 nikako neće

Upravo suprotno, meni sad radi na W7 a na XP nece :/

ovo boldano je odg. na koje pitanje? Pojasni.. Dobro znam da je cracked.

16 godina
neaktivan
CoD 2 Server problem

Nitko? Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: CoD 2 Server problem

Imam sada isti problem sa istim ruterom :) Billion 5210  .. resetovo ga sam i sada mi je Ip servera localni IP a ne onaj  62.133.25.111 itd ..ja mislim da je to samo do rutera

Molim te reci mi kako da napravim

toni
13 godina
neaktivan
CoD 2 Server problem

Imam problem sa cod 2 serverom napravio sam server na mreznoj karti Tp_link_TLWN551G http://www.downloaddriver4u.com/wp-content/uploads/2011/07/Tp_link_TLWN551G_thumb.jpg

na toj karti se nemogu portovi otvarat zato ih nisam ni otvorio

dao sam svoju ip 188.246.71.xxx mom prijatelju da se konektuje on se nije mogo connectovat pa sam mu dao svoju ip 10.120.211.xxx na nju je mogo uc ali zasto nemoze da udje na public ip

i jos kad igram cod 2 server na kraju kad treba da se zavrsi misija mog prijatelja iskljuci sa servera samo pise ping 999 a kod njega pise server disoneced

dali je preporucljivo da se drzi server na ovo j karti ili treba ruter ???? pomoc

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CoD 2 Server problem

Kak da maknem ovaj PAM mod?

Kupil sam kdo diabolica server, i prije početka svake runde moramo se ready up...užas. Kak maknut to?

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: CoD 2 Server problem
Doxy_CRO kaže...

Kak da maknem ovaj PAM mod?

Kupil sam kdo diabolica server, i prije početka svake runde moramo se ready up...užas. Kak maknut to?

Hint:

CoD2MP_launch.exe 20100 +set dedicated 2 +set net_ip 193.xxx.xxx.xxx +set fs_homepath C:\Servers\callofduty2/20100 +set sv_punkbuster 1 +set net_port 20100 +exec port20100.cfg +map_rotate +set fs_game ePAM102 +set pam_mode cb

Ovo boldano tebe interesira...

"Tony Montana: You think you can take me? You need a fucking army if you gonna take me! "-
13 godina
protjeran
CoD 2 Server problem

Može ikakva pomoć oko instalacije extreme mod 1.6 ili 2.3 .

Kaj god da radim nejde...odkud god da skinem ne radi nikak.

Na serveru lijepo napravim novi folder pokraj Maina, u njega stavim sve kaj treba ići, u command line upišem fs_game xxx, kod sebe na komp sve stavim i NIŠTA...veliko ništa.

Kad pokrenem server, ko da je mrtav, nemože se ni spojiti.

Probal sam samo single .iwd file od moda staviti u Main folder. Uđe u igru, na naslovnoj piše ime moda, al u igri je sve po starome.

Gdje i kaj radim krivo?

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD 2 Server problem

E tek sam sad vidio postove, jel imas mozda GodZillu na xf? On je napravio dosta modova za eNjubu i ostale servere, ima dosta znanja a i pomogne tu i tamo kad negdje zapnem pa ga pitaj

http://www.xfire.com/profile/goddzila/

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
CoD 2 Server problem

Jel može netko da mi objasni al onako malo detaljnije kako reinstalirati cod 2

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice