0x80070035 - greška

poruka: 6
|
čitano: 8.223
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
0x80070035 - greška

Na stolnom računalu je instaliran windows 7 ultimate, a na laptopu windows 7 professional. Stolno je računalo žicom spojeno na ruter speedtouch, a laptom na njega i mrežu bežično. Pokušavam dijeliti pisač i dokumente, ali mi uvijek javlja grešku "0x80070035 - mrežni put nije nađen". Napominjem da mi se računala međusobno vide, ali ne mogu ostvariti komunikaciju. Omogućeno je dijeljenje i na jednom i na drugom računalu. Kćer ima i svoj laptom sa Windows 7 professional, i događa se identična stvar, a i u pokušaju međusobnog spajanja laptopa.

Svima koji pokušaju pomoći, puno hvala!

Pozdrav, Mario

MarioK

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: 0x80070035 - greška
mkeca kaže...

Na stolnom računalu je instaliran windows 7 ultimate, a na laptopu windows 7 professional. Stolno je računalo žicom spojeno na ruter speedtouch, a laptom na njega i mrežu bežično. Pokušavam dijeliti pisač i dokumente, ali mi uvijek javlja grešku "0x80070035 - mrežni put nije nađen". Napominjem da mi se računala međusobno vide, ali ne mogu ostvariti komunikaciju. Omogućeno je dijeljenje i na jednom i na drugom računalu. Kćer ima i svoj laptom sa Windows 7 professional, i događa se identična stvar, a i u pokušaju međusobnog spajanja laptopa.

Svima koji pokušaju pomoći, puno hvala!

Pozdrav, Mario

Heh, relativno cest problem na win 7 (mislim da je sa Vistom krenuo)... Mislim da je dovoljno da upises u google tu 'gresku' i da dobijes masu stranica s mogucim rjesenjima. Nazalost po tebi, ne postoji univerzalno rjesenje.

Zato sluze stariji OS-evi koji su ipak dosta doradjeniji.

16 godina
0x80070035 - greška

Klikni na properties foldera kojeg dijeliš,zatim na "sharing" pa share... "Kod choose people to sharing with" preko add opcije dodaj "everyone read/write. Potvrdi dijaloge i to bi trebalo raditi.

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
0x80070035 - greška

Hvala svima, ali za sada još ništa!

MarioK

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 0x80070035 - greška
Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina
0x80070035 - greška

Hvala svima na pomoći, ali problem sam riješio tako da sam deinstalirao Comodo Internet Security i mreža radi bez problema.

Pozdrav, Mario

MarioK

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice