WD Caviar Green

poruka: 6
|
čitano: 2.364
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WD Caviar Green

Problem je slijedeci, dobio sam gore navedeni HDD 1,5 TB. Spojio ga, napravio 3 particije od 500 GB, prebacio podatke na dvije particije, sve radilo kak treba. Ugasio komp, izvadio stari HDD, spojio novi i prilikom paljenja, pc mi pokazuje samo prticiju koja je prazna, ove dvije di su podaci ne pokazuje. U Comp managementu se vidi isto samo particija koja je prazna.

Ima li netko kakvu ideju sto bi mogao biti problem? Ili neko software da mogu pristupiti cijelom disku?

Bilo kakva ideja je dobrodosla.

Hvala unaprijed.

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WD Caviar Green

Samo da dodam, Acronis Disk Director i Paragon Disk Manager isto vide samo jednu particiju...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: WD Caviar Green
Srednji kaže...

Samo da dodam, Acronis Disk Director i Paragon Disk Manager isto vide samo jednu particiju...

probaj sa gparted

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
17 godina
RE: WD Caviar Green
mind_challenge kaže...
Srednji kaže...

probaj sa gparted

nije pomoglo...

17 godina
WD Caviar Green

Uspio sam vratiti podatke ali jos uvijek ne mogu dobiti te dvije particije, ne ide niti sa WD Datalifeguard sofware-om. U printscreen-u se vidi da disk2 koji je spojen prek usb-a ima samo 1 particiju F od 500 GB, a trebao bi imati jos dvije od po 500GB. Zna li netko mozda neki software za recover particije? Paragon i akronis ne pomazu,

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WD Caviar Green

Ja imam malo drugačiji problem sa WD 1tb caviar green-om.

Prikopčam ga na matičnu kao drugi disk,a disk manager vidi samo 32MB,ništa drugo. Vjerojatno vidi samo flash memoriju od diska.

Po raznim forumima sam čitao i  pokušavao softwere koji bi trebali raditi,od datalifeguarda do oslalih programa,neki su čak i preporučali Tweak,isto ništa. Imam Gigabyte GA-M55s-s3 matičnu.Još sam negdje čitao da bi mogao biti zbog BIOS-a,i njega sam update-ao,opet ništa.(Kako su svi govorili da je to jako rizično,prošlo je OK). I u BIOS-u je sve što se tiče SATA controllera i ostalih stvari "enabled".

To je sve bilo dok sam vrtio XP na starom disku. Onda sam pročitao da možda XP ne čita tako velike diskove. Pa sam stavio win 7 ultimate x64, ali ista stvar,BIOS ga i dalje vidi kao 32MB disk. Već sam polako lud,izgubio sam cjeli vikend s tim,pa bi vas molio za pomoć ako netko ima kakvo drugo rješenje.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice