Vodič za NE kupnju Komponente/periferije!

poruka: 22
|
čitano: 4.420
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ovdje postajte razloge zasto bas tu komponentu ili periferiju ne bi smo trebali kupiti, znaci vasa losa iskustva.

Obavezno napisati ime komponente/periferije.

Nek ja budem prvi.

Kupio sam:

1. SPEEDLINK  VIVO 2.1 SUBWOOFER SYSTEM

Nakon 2 tjedna otisao je subwoofer, stalno zuji i nikako popraviti i nisan to mogao podnijeti i odletio je xD.

2. Roccat Valo tipkovnica

Tipkovnica je kao i obicna samo sta ima te dodatne tipke, lcd je beskoristan po meni, i key light je jako slab na maximum, skoro pa se i nevidi :S , uopce me se nije niti malo dojmila, preglasna je, tipke nisu kao u recimo logitecha koje su dosta bolje po meni, preeeeeskupa za ono sto nudi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 19:42 (jojo_surf).
Moj PC  
7 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za NE kupnju Komponente/periferije!

Athlon II X2 240.

Nije da se ne kupuje, ali ako se slaže gamer komp, onda rađe uzeti X3, a ne se zeznuti kao ja.

15 godina
protjeran

Po meni ne slušati savjete baš svih prodavača dok sam kupovao konfiguracju prije jedno dvije godine rekli su mi da je bolji izbor da uzmem dvojezgreni procesor jer tada igrice četverojezgreni nisu baš ni prepoznavale nisam ih poslušao jer nije bila neka velika razlika u cijeni i nisam požalio jer danas najzahtjevnije igre žude za četiri jezgre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Razer exactmat. Jako skupa podloga a užasna kvaliteta.

1.Podloga se brzo počne trošiti , isto tako i nožice od miša.

2.Ima jako neugodan zvuk ako je na njoj prašina jednostavno kao da miša vučete po brus papiru!

3. Ruka vam se znoji a podloga ništa ne upija tako da imate lokvu vode ispod miša! Mršti se

0 5 hvala 0
17 godina
.: R32LowRider kaže...

Athlon II X2 240.

Nije da se ne kupuje, ali ako se slaže gamer komp, onda rađe uzeti X3, a ne se zeznuti kao ja.

eh sad.. ova tema bi trebala govoriti o nekvaliteti a ne o neupućenosti kupca u ono što želi kupiti..

ti si prije svega sam sebe zayebao, a ne proizvođač koji ti je uvalio "preslab" procesor

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan

Nemože se na osnovu jednog proizvoda reći da nevalja.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Radeon 2600 (samo AGP izdanje). Uopce nema softverske podrske za karticu od strane ati-ja, imaju samo jedni driveri i to oni koji dolaze uz karticu. Kartica izaziva zamrzavanje sustava prilikom igranja, ma generalno katastrofa. Razlog zasto ovo govorim je taj sto se na ovom forumu upravo ta kartica preporuca za starije agp konfiguracije. Moj savjet: zaobidjite u sirokom luku, idite na starije serije ili 4xxx seriju ako vec morate iz bilo kojeg razloga zamjeniti graficku karticu na svojem starom racunalu.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zeroname kaže...

2.Ima jako neugodan zvuk ako je na njoj prašina jednostavno kao da miša vučete po brus papiru!

3. Ruka vam se znoji a podloga ništa ne upija tako da imate lokvu vode ispod miša! Mršti se

1. Wow. Godinu dana koristim tu podlogu i ne primjecujem znakove trosenja na njoj. Kvaliteta je fenomenalna.

2. Istina, nije kao kad vuces po platnu. Aluminijska je(?) - normalno da se cuje. No opet, nista strasno. Covjek se navikne.

3. Sa znojenjem nemam problema. Ocito je to problem kod tebe.

P.S. : Slazem se da je skupa. Ipak je to 300kn...

http://www.youtube.com/watch?v=2ijHlDfxBKw&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 20:41 (VirtUoso).
17 godina
mata_87 kaže...

Radeon 2600 (samo AGP izdanje). Uopce nema softverske podrske za karticu od strane ati-ja, imaju samo jedni driveri i to oni koji dolaze uz karticu. Kartica izaziva zamrzavanje sustava prilikom igranja, ma generalno katastrofa. Razlog zasto ovo govorim je taj sto se na ovom forumu upravo ta kartica preporuca za starije agp konfiguracije. Moj savjet: zaobidjite u sirokom luku, idite na starije serije ili 4xxx seriju ako vec morate iz bilo kojeg razloga zamjeniti graficku karticu na svojem starom racunalu.

Sa ovim se slažem, postoji Hotfix od atija, ali se i sa njime ruši u većini igara. Meni COD2 radi kako treba, sve igre koje su starije od toga ruše se.. -_-

17 godina
VirtUoso kaže...
zeroname kaže...

1. Wow. Godinu dana koristim tu podlogu i ne primjecujem znakove trosenja na njoj. Kvaliteta je fenomenalna.

2. Istina, nije kao kad vuces po platnu. Aluminijska je(?) - normalno da se cuje. No opet, nista strasno. Covjek se navikne.

Ja ju koristim od 11og mjeseca prošle god i prezadovoljan sam sa njom. Jedini problem mi je što je malo prevelika za moju ukus pa ju je malo teže smjestiti na stolu...

Failure is always an option...
16 godina
neaktivan
Scorpyo kaže...
VirtUoso kaže...
zeroname kaže...

Ja ju koristim od 11og mjeseca prošle god i prezadovoljan sam sa njom. Jedini problem mi je što je malo prevelika za moju ukus pa ju je malo teže smjestiti na stolu...

Neznam kako je kod vas ali mene je razočarala  sad imam roccat sense i razer goliathus control i nemam navedenih problema. Možda je imala neku grešku u proizvodnji!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 21:24 (zeroname).
16 godina

WLAN USB kartica AirLive WN-360USB

prvo sam kupio nju, koja je koštala 50Kn skuplje (mislio sam da je zato kvalitetna) od AirLive WL-1600USB i nakon par mjeseci sam kupio ovu drugu. Ispalo je da ova druga (WL-1600USB) ima bolji prijam signala za 35%. Nekima to ne bi ni bilo bitno, koji takve USB mrežne kartice koriste za kućnu uporabu ali meni je to jako bitno jer susjed (udaljen 3 kuće od moje) i ja koristimo zajednički internet pa mi je prijam signala itekako bitan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo jedan savjet za prije kupnje: UVIJEK provjerite po forumu/internetu/časopisu što ostali misle o tom proizvodu! To je jako važno jer se lako možete zaje...Moj prijatelj je čak gledao po internetu za mikser i usisavač!

OC maniac,AC2 maniac, PC maniac!!

7 0 hvala 0
16 godina
antec 3speed ventovi, meni su u godinu i pol na 2 otisli lezajevi. i jedna egzoticna ne preporuka: ednet ventovi, na svima koje sam kupio su odletile lopatice u radu. i za kraj demantí- roccat valo, pre dobra je, prava kliketusa, osvjetljenje nije slabo nego taman- po danu izgleda kao najobicnija tipkovnica, a kako se smracuje tako i osvjetljenje dolazi na vidjelo.
Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Postoji li neka jeftina tipkovnica s osvjetljenjem, te što mislite o Verbatim Rapier-u??

Uglavnom ja sam imo gadno iskustvo s ViewSonic-ovim CRT-ovim, jer mi se brzo izobličila slika. Onda imam problem s Eee PC-em, jer im je kvaliteta jako niska, pa mu se ekran uvija na dodir. Nije ni čudno što mi je ekran puknuo, inače ne znam kako je s novim serijama, ali moj model je 1000H.

PS2 SLIM scph 70XXX 75XXX te možda 77XXX, jer im se hladnjak zna izobličit pa zuji. Kasnije je to ispravljeno, nekim smeđimm hladnjakom.

No Name napajanja. Nije da im nedostaje snage i jako su dugotraja, ali kabeli su šrot, kondezatori mogu lako iscurit, ventilator nisu kvalitetni.

Stare Radeonke tipa 7000. Driveri su kooommmmaaaa!!!!

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
17 godina
zeroname kaže...

A što si ti očekivao od TEFLONSKE podloge za miš?

Nedostatak te podloge je ako se kupuje onaj vrag za ruke na kojem Razorov logo jako brzo ispuca tako da ubrzo jadno izgleda...

Every hole is a goal!
17 godina
odjavljen

razer lycosa - neki vec znaju moje probleme s ovom tipkovnicom... uglavnom bila su se tj pocela su se gulit slova.. i da bi stvar bila bolja, usrano tipkalo je odjednom odlucilo da tu i tamo neke random tipke jednostavno prestanu radit.. npr ne radi W i SPACE...  ja resetam pc malo pisem pa onda odjednom prestane radit E i M, N, P !! skinem nove drivere - opet isto. bacim oko na net a kad ono naravno da nisam jedini... i za sada jednio rjesenje je iskopcat tipkalo iz USB utora i ponovno prikopcat.. e, a jel mislite da mi se to da radit svako malo?!

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Koliko ja znam na toj podlozi 1 strana je glatka, a druga hrapava.Imao sam priliku igrati na njoj i uopće se ne čini loša.

15 godina
neaktivan

Bilo šta od tvrtke MS industrial, cijena nije velika, ali opet za tu kvalitetu previsoka.

2 0 hvala 0
16 godina

možda ne bi bilo loše otvoriti stranicu gdje se upozorava na loše proizvođače,trgovce,servisere ,pa ako se netko do sad zahebo da nebi ostali

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
protjeran

Logitech M505,ne valja 5 para.

Stisni HVALA nije teško.

0 0 hvala 0
16 godina

Logitech G11 keyborad...tipkovnica preglomazna,tipke plitke i uske, pojedini znakovi uključujući i hrvatska slova uopće ne svijetle...puno minusa za tolike novce

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice