No video input igre

poruka: 10
|
čitano: 2.352
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
No video input igre

ovako imam problem kupio sam novi kompjuter tj sastavio ga prije 2 dana, prilikom normalnog koristenja kompjutera sve je ok ali kada udem u igru nakon 10ak minuti nestane slike pojavi se crni ekran i pise no video input a nakon toga i sleeping mode i nemogu nista napravit osim izgasit pa upalit kompjuter, obicno se pri tome zacuje par cudih zvukova nakratko pa prestane dok zadnji put kad sam provava nakon sta mi se to desilo kompjuter je poceo brujit svom snagom ka da nesto vrti i tako sve dok ga nism prisilno ugasi

glavni djelovi kompjutera:

graficka gtx 560 ti zotacova

procesor i5 K2500

maticna asrock P67 pro3

4gb rama / 2*2 kingstone

napajanje sam prvo kupio chieftecovo a-80 600w i mislio sam da je u njemu problem pa sam ga zamjenio za xfx core edition 550w al ista stvar se ponavlja

provao sam ponovo instalirat sve drivere ali se nista ne desava cak i drivere od monitora koji je philipsov e-line 22 inca 227e3qph.. takoder provjeria sam sve kablove jesu pravilno spojeni

citao sam razne forume sta su mi izbacili na google kad sam upisao problem i vecina njih govori da je do napajanja najcesce sto sam u svom slucaju apsolutno iskljucia kao mogucnost..

Molim pomoc

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 0:48 (cokic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: No video input igre

evo ako sta pomaze, jer vidin da niko nista ne odgovara.. provjerio sam temperature procesora i graficke nakon 10 min skyrima iz kojeg sam izasao prije nego mi umre opet sve

procesor je dosao na max 51 pojedine jezgre, dok je graficka dosla na 71 stupanj.. ja se u to nerazumin pa ako iko zna jel moze tu bit neki problem

14 godina
No video input igre

Mozes negdje nabaviti drugu graficku karticu za probu?

Preko 800 poruka vezano uz probleme s 560Ti:

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=193106

EDIT: Ja sam bez problema igrao s temperaturama od 85-90 stupnjeva C.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 2:36 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mogu provat priko ovog prijatelja, da mi nesto nabavi..

jedan prijatelj mi je sad posla da je ima on slicnih problema i da je rjesia mjenjanjem paste na procesoru, a ovaj drugi koji mi je nabavio hard disk (jedina stvar koju nisam kupio novu) da moze bit da on pravi probleme pri vecim loadovima u igri, sta mislis koliko je to moguce????

iako ja mislim da je prije problem u grafickoj s obzirom da su video problemi

14 godina
cokic kaže...

mogu provat priko ovog prijatelja, da mi nesto nabavi..

jedan prijatelj mi je sad posla da je ima on slicnih problema i da je rjesia mjenjanjem paste na procesoru, a ovaj drugi koji mi je nabavio hard disk (jedina stvar koju nisam kupio novu) da moze bit da on pravi probleme pri vecim loadovima u igri, sta mislis koliko je to moguce????

iako ja mislim da je prije problem u grafickoj s obzirom da su video problemi

Da, rusenje racunala je cesto povezano s prevelikim grijanjem procesora, a to se zna dogoditi kod stare ili krivo stavljene paste.

Ali bas sam citao, ljudima se procesori zagrijavaju i preko 60-70 stupnjeva.

Ak se ovaj tvoj rusi na 50 onda vjerojatno nije ispravan :)

Ja sam imao GTX 560Ti, i tu i tamo nekakve neobjasnjive probleme:

Blue screen of death, blinkanje boja po ekranu, gasenje racunala....

Poboljsalo se kad sam formatirao komp i ponovo stavio Windowse.

Ali ne potpuno.

Kasnije sam je preko oglasnika zamjenio za GTX 570 i od onda mi racunalo radi savrseno.

A da bude cudnije, rekao sam sve ovo covjeku s kojim sam mjenjao kartice, on ju je isprobavao na veliko i ni jedan problem!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 2:49 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan

aaa sad neznam jel se on rusi ili sta se rusi to i je problem.. danas san prominia napajanje, sutra ce mi prijatelj donit novi hard disk da isprobam, iako u to cisto sumnjam, ako to neuspije nikad kraja onda.. moga bi odnit komp u linksa ili negdi ako mi ga oni mogu testirat ili nesto, nema mi druge, nema smisla pogadat i minjat mi djelove 1 po 1 dok se ne popravi.... :(((

14 godina
neaktivan

provao sam promijeniti pastu na procesoru, instalirao sam novi hard disk nije ni to pomoglo, sutra nosim grafiku zamijenit, sad me muci to sta se mislim dali da zaminin opet za 560 ti od gigabyta, to imaju na lageru, obicnu 560 ili 6870 2gb te su jedino tu negdi po ciji a da ih ima na lageru.. strah me ako opet uzmen ti da nebi bilo istih problema :P

14 godina
cokic kaže...

provao sam promijeniti pastu na procesoru, instalirao sam novi hard disk nije ni to pomoglo, sutra nosim grafiku zamijenit, sad me muci to sta se mislim dali da zaminin opet za 560 ti od gigabyta, to imaju na lageru, obicnu 560 ili 6870 2gb te su jedino tu negdi po ciji a da ih ima na lageru.. strah me ako opet uzmen ti da nebi bilo istih problema :P

Ne mogu ti dati nikakav pametan savjet, dalje ti je sve na srecu :)

14 godina
neaktivan

problem sluzbeno rijesen, zahvaljujem na pomoci.. kupljena nova grafa gainwardova 560 ti i radi ka sat :D

13 godina
neaktivan
No video input igre

Ljudi imam isto velik problem s PC-om. Osim poruke "no video input", a ništa osim ventilatora ne radi, uspio mi se upalit i crveni ekran. PC mi radi recimo 1 ili 2 dana a zatim se ne pali nekoliko dana. Napajanje mi je CorsairTX 650W , stavlja sam i napajanje LC silent giant od frenda pa mi je radio dva tjedna ok ali su onda počeli problemi s hard discom (crveni ekran) što se rješilo tako da sam hard spojio na drugi utor na kabelu. Napajanje Corsair sam dao da mi provjere u Linksa, ali oni govore da je ispravno. Što je najgore dao sam i matičnu (nekako mi se čini da je u njoj problem) i napajanje u Linksa gdje sam ih i kupio, testirali su dva - tri tjedna i govore da je sve ispravno. Sad ću ponovno spojiti komp ali bude li oped isto ispalit ću. Matična je Asrock 770 Extreme 3, memorija G. Skill f3 -12800cl9d-4gbxl, 4gb ddr3, 2x2, 1600OC. Cpu- amd phenom II 555 box, black edition, a grafička gainward 9600 gt green edition 1gb ddr3 (256bitna). Ljudi pomagajte, doša je mass efect 3 ;-)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice