ovako imam problem kupio sam novi kompjuter tj sastavio ga prije 2 dana, prilikom normalnog koristenja kompjutera sve je ok ali kada udem u igru nakon 10ak minuti nestane slike pojavi se crni ekran i pise no video input a nakon toga i sleeping mode i nemogu nista napravit osim izgasit pa upalit kompjuter, obicno se pri tome zacuje par cudih zvukova nakratko pa prestane dok zadnji put kad sam provava nakon sta mi se to desilo kompjuter je poceo brujit svom snagom ka da nesto vrti i tako sve dok ga nism prisilno ugasi
glavni djelovi kompjutera:
graficka gtx 560 ti zotacova
procesor i5 K2500
maticna asrock P67 pro3
4gb rama / 2*2 kingstone
napajanje sam prvo kupio chieftecovo a-80 600w i mislio sam da je u njemu problem pa sam ga zamjenio za xfx core edition 550w al ista stvar se ponavlja
provao sam ponovo instalirat sve drivere ali se nista ne desava cak i drivere od monitora koji je philipsov e-line 22 inca 227e3qph.. takoder provjeria sam sve kablove jesu pravilno spojeni
citao sam razne forume sta su mi izbacili na google kad sam upisao problem i vecina njih govori da je do napajanja najcesce sto sam u svom slucaju apsolutno iskljucia kao mogucnost..
Molim pomoc