USB stick problem-Garancija

poruka: 5
|
čitano: 1.799
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Kao šta naslov kaže imam problem s stickom 16GB Kingston, Data Traveler Elite, USB 3.0.

Koristio sam ga uglavnom za gledanje filmova preko media playera, al zadnjih 10-ak puta bi mi uvjek sj.ebao film, zamrzne nakon nekog vremena, mogao bi samo premotati preko tog dijela i nastaviti gledati.

Za prebacivanje manjih word datoteka i slično zasada funkcionira normalno al ga ne koristim više jer ne znam kad me može izdati.

Bi li reklamacija prošla?

Kupljen je u 7. mjesecu prošle godine u ADM-u. I gdje na njihovoj stranici provjeriti koliko određeni proizvod ima garanciju? Račun trenutno nemam kod sebe al iskopat ću ga ako budu inzistirali na njemu.

0 0 hvala 0
17 godina

Ako hoćeš biti siguran u njegovu ispravnost, odnosno neispravnost, možeš odvrtiti koji test s ovim programom

0 0 hvala 1
15 godina
Re: USB stick problem-Garancija

Prošao test bez errora Izlanuo se.

Ima li još neki program s kojim mogu testirat?

13 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

...Kupljen je u 7. mjesecu prošle godine u ADM-u. I gdje na njihovoj stranici provjeriti koliko određeni proizvod ima garanciju? Račun trenutno nemam kod sebe al iskopat ću ga ako budu inzistirali na njemu.

Evo link na ADM-ove jamstvene uvjete. Pretpostavljam iz navedenih uvjeta da tvoj stik spada u jednu od ovih kategorija:

• komponente do 150kn i potrošni materijal : 1 tjedan
  • komponente iznad 150kn : 12 mjeseci

Ako netko od kolega ima savjet kojim alatom pokušati testirati neka navede, ukoliko je proizvod neispravan i pripada komponenti iznad 150kn pri reklamaciji trebaš predočiti sljedeće: račun, ispravno popunjen jamstveni list i proizvod upakiran u originalnu ambalažu, SRETNO!

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 0:34 (Hardwhelper!!!).
14 godina
protjeran
bradonja_85 kaže...

Kao šta naslov kaže imam problem s stickom 16GB Kingston, Data Traveler Elite, USB 3.0.

Koristio sam ga uglavnom za gledanje filmova preko media playera, al zadnjih 10-ak puta bi mi uvjek sj.ebao film, zamrzne nakon nekog vremena, mogao bi samo premotati preko tog dijela i nastaviti gledati.

Za prebacivanje manjih word datoteka i slično zasada funkcionira normalno al ga ne koristim više jer ne znam kad me može izdati.

Bi li reklamacija prošla?

Kupljen je u 7. mjesecu prošle godine u ADM-u. I gdje na njihovoj stranici provjeriti koliko određeni proizvod ima garanciju? Račun trenutno nemam kod sebe al iskopat ću ga ako budu inzistirali na njemu.

Garancija na svaki USB stick je najmanje godinu dana, tako da što se toga tiče, nećeš imati problema.

Tu je neki k*** problem s elektronikom. Imao sam sličan problem sa silicon power 8 GB stickom i zamijenjen mi je nakon 8 mj bez ikakve originalne ambalaže, no morao sam priložiti račun s garancijom.

Jedimo govna. Milijarde muha ne mogu biti u krivu .!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice