USB Muke

poruka: 14
|
čitano: 2.508
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
USB Muke

Pooz Svima

Imam dva USB po 8 i 32 GB te još nekoliko od 1 GB 2GB i 4GB koji rade super problem je u ova dva od 8 i 32GB jer kad kopiram file veći od 4GB javlja da je disk pun probao formatiranje Stickova ali ne pomaže nego stalno javlja da su puni.Probam manji file od 2 gige i kopiranje radi koji vrag uradit da stvar proradi čini mi se da je problem do starih  USB drivera za WIN XP PRO pa ak neko zna gdje nać nove drivere slobdno nek mi javi ime matične neznam jer je jako stara oko 10 godina evo i nazivi stikova

- Transcend USB Flash drive 32 GB

- DataTravel 100G2 8GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
USB Muke

tribas ih formatirat na ja mislim fat32 ili ntfs nezz tocno

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 17:18 (Perceto).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
USB Muke

problem je u FAT 32 
formatiraj ih u NTFS i moci ces kopirat 

http://revohd.com
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: USB Muke
Master Infirmiy kaže...

Pooz Svima

Imam dva USB po 8 i 32 GB te još nekoliko od 1 GB 2GB i 4GB koji rade super problem je u ova dva od 8 i 32GB jer kad kopiram file veći od 4GB javlja da je disk pun probao formatiranje Stickova ali ne pomaže nego stalno javlja da su puni.Probam manji file od 2 gige i kopiranje radi koji vrag uradit da stvar proradi čini mi se da je problem do starih  USB drivera za WIN XP PRO pa ak neko zna gdje nać nove drivere slobdno nek mi javi ime matične neznam jer je jako stara oko 10 godina evo i nazivi stikova

- Transcend USB Flash drive 32 GB

- DataTravel 100G2 8GB

kod formatiranja stavi ntfs i onda će moć raditi na veči kapaciteta.

Nenad
16 godina
neaktivan

Jesam to inače Prvo uradim ali ne pomaže u ovom slučaju.

16 godina
neaktivan

E Zamjetio sam da mi stalno šta god ukopčam izbacuje prvo onaj balon The Device Faster siguran sam da taj balon se ne pojavljuje ak je sve ok .

16 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

E Zamjetio sam da mi stalno šta god ukopčam izbacuje prvo onaj balon The Device Faster siguran sam da taj balon se ne pojavljuje ak je sve ok .

Ako balon javi i to mora pojavit kada se ušteka memori stick. Onda vjerovatno windows u banani. Jesi probao na drugo računalo?

Nenad
16 godina
neaktivan

Ručno Formatiranje u My Compyuter ne daje mi opciju   NTFC osim FAT32 Želim reći da ne mogu odabrat ručno Kod formatiranja opciju NTFC Format

15 godina
USB Muke

Command Prompt - convert drive_letter: /fs:ntfs

http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb456984.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Master Infirmiy kaže...

Ručno Formatiranje u My Compyuter ne daje mi opciju   NTFC osim FAT32 Želim reći da ne mogu odabrat ručno Kod formatiranja opciju NTFC Format

-koristi disk manager, instaliraj i exFAT. Mada neki flash diskovi jernostavno ne rade... (diskpart je preopasan za početnika, ako si hrabar...)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
USB Muke

mozda imas "fake" USB-ove

dosta jeftinih stickova su obicni 4gb modeli sa firmwareom koji pokazuje 16gb

Potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
USB Muke
More pomoć neće mi citati usb javlja code 43 grešku (Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43))

Hvala
Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

-vidi pod 'fix'... najvjerojatnije crkava ili loš kontakt (probaj drugi utor, isključi opciju za 'ubrzavanje windowsa' i sl.).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
Master Infirmiy kaže...

Moraš u postavkama prebaciti stick na "Optimize for performance" (umjesto "Optimize for quick removal"). Tek nakon toga možeš formatirati na NTFS.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice