Sinoć prilikom igranja FM2017 smrznuo mi se PC i išao sam na restart i nakon Windows loading ekrana mi se nisu htjeli dignut windowsi, ekran bi ostao zaključan u "black screenu".
Uspio sam dignuti windowse u safe modeu i nakon nekoliko sati mozganja zaključio (ispravno čini mi se) da nešto ne štima sa grafičkim driverima, instalirao sam DDU i kompletno izbrisao postojeće drivere i uspio normalno bootati windowse i skinuo neku stariju verziju drivera za koju sam pouzdano znao da su mi radili ispravno.
I sada skinem drivere i pokrenem instalaciju i taman na dijelu instalacije kada bi se driveri trebali ubaciti u sustav monitor se samo prebaci u onaj "black screen" i smrzne. Nakon toga opet ne mogu bootati normalno nego samo safe mode. Probao sam ovaj isti postupak sa nekoliko verzija drivera i ishod je uvijek isti.
Nemam drugu grafičku kod kuće pa da probam s njom, a ovu mogu testirati kod prijatelja tek idući tjedan. Trenutno sam se prbacio na Intel integriranu grafiku i sve je ok sa sistemom.
Jel netko imao sličnih iskustava? Grafička je stara 6 godina (XFX HD7850 2GB)