zanima me sto mi sve treba da bi spojio tv sa pc i koliko me bi to otprike kostalo...
Imam stariji crt tv samsung otprije 7-8 godina neznam tocno i graficku karticu 4850...
zanima me sto mi sve treba da bi spojio tv sa pc i koliko me bi to otprike kostalo...
Imam stariji crt tv samsung otprije 7-8 godina neznam tocno i graficku karticu 4850...
- s-video kabel
- scart adapter (s-video -> scart), imas onih univerzalnih na kojima ima s-video i chinceve te input/output mod..kosta oko 20-30kn
...scart adapter ti treba samo ako ti je tv stariji i nemas na njemu s-video ulaz!
netriba mi taj adapter.... mos li mi rec di taj kabal ima kupit ima li u chipoteci u splitu ako ima mozes li mi pokazat koji je i koliko kosta...
a neznam ti tocno rec kakve su cijene al ugl trebalo bi ti bit u skoro svim pc-shopovima
imam samo jos jedno pitanje ima li ikakav prikljucak ili program da mogu snimat sa televizije na pc da mi se izravno sprema na hard disk...
ti mislis spojit pc s tv-om tako da ti slika sa pc-a bude prikazana na tv-u
..tako nemozes snimat nista s tv-a jer pc salje signal tv-u dok tv nesalje nikakav signal pc-u
..ako mislis snimat tv program onda moras nabavit tv karticu za pc!
..eto nadam se da si makar nesto skuzio!
a kad bi uzeo ovo bi li onda mogao snimat na pc????
pa vjerovatno bi mogao.. vidim ima i dvb-t....
samo si trebas nac neki program za snimanje i to je valjda too.. al za program me nepitaj nista jer tu nemam bas nikakvog iskustva!
a kad bi uzeo ovo bi li onda mogao snimat na pc????
http://www.links.hr/index.php?naziv=TV+tuner%2C+PCI%2C+NOT+ONLY+TV+LV3TDLX%2C+DVB-T%2C+daljinski&option=artikl&id_kategorija=051903&id_artikl=051.903.039
Ako imaš 7cu - windows media center
a možeš skinuti i Media portal... također može snimati samo ako ima podršku za tu tv karticu...