Frend i ja smo prije par dana reinstaliravali windowse i sve je proslo uredu samo nema zvuka... odem na control panel i pise no audio device i kad hocu pokrent pjesmu u wmp javi gresku.... znam da vjerojatno treba instalirati sound drivere al ih neznam nac pa ako netko moze da mi proba nac... evo neki podatci o kompu: nezz sta treba pa cu sve staviti ;)
OS - MS Win XP PRofessional 32 - bit sp 2
CPU - Intel Celeron
Intel Celeron
Northwood 0.13 um Technology
RAM - 128 mb DDR 134 mghz
Motherboard
MICRO STAR INTERNATIONAL CO., LTD
Graphics
Philips 190 cw
S3 Graphics Prosavage
Optical drivers
HL - DT - ST CD-RW GCE - 8526B
ATAPI 16 X DVD ROM VA 100
AUDIO
Realtek AC'97 Audio for VIA (R) audio controller
Sound device problem
- poruka: 16
- |
- čitano: 11.972
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeste instalirali odgovarajuće drivere?
pa nez instalirali smo windowse i onda je nesto zvuk... sad bih trebo negdi naci sound drivere
Frend i ja smo prije par dana reinstaliravali windowse i sve je proslo uredu samo nema zvuka... odem na control panel i pise no audio device i kad hocu pokrent pjesmu u wmp javi gresku.... znam da vjerojatno treba instalirati sound drivere al ih neznam nac pa ako netko moze da mi proba nac... evo neki podatci o kompu: nezz sta treba pa cu sve staviti ;)
OS - MS Win XP PRofessional 32 - bit sp 2
CPU - Intel Celeron
Intel Celeron
Northwood 0.13 um Technology
RAM - 128 mb DDR 134 mghz
Motherboard
MICRO STAR INTERNATIONAL CO., LTD
Graphics
Philips 190 cw
S3 Graphics Prosavage
Optical drivers
HL - DT - ST CD-RW GCE - 8526B
ATAPI 16 X DVD ROM VA 100
AUDIO
Realtek AC'97 Audio for VIA (R) audio controller
jesi instaliro za zvučnu?
Skini ih s ove stranice i instaliraj ih.
http://en.kioskea.net/download/download-971-drivers-realtek-ac-97-audio
Klikneš na toj stranici na ovo zeleno kao na slici.
imao sam na laptopu del latitude d610 program windows xp
kada sam instalirao windows 7 sve radi osim zvuka. no audio output device is instaled i prekrižena ikonica za zvuk.
na laptopu imam markicu sa oznakom da je dizajniran za windows xp.
imao sam na laptopu del latitude d610 program windows xp
kada sam instalirao windows 7 sve radi osim zvuka. no audio output device is instaled i prekrižena ikonica za zvuk.
na laptopu imam markicu sa oznakom da je dizajniran za windows xp.
instaliraj teamviewer, posalji mi na p.m id i pass pa ti ja sredim
instalirao sam teamviewer, samo te nisam razumio kako da ti pošaljem id i pass
Privatna poruka.
kao privatnu poruku, a mozes i na mail: strmistrm3@gmail.com
poslao sam ti na e mail
poslao sam ti na e mail
Čistio sam laptop od prijateljice i preko RevoUnninstaller-a sam brisao programe tipa TuneUp itd.. I nakon brisanja programa, otisao sam na run->msconfig da pogledam i iskljucim na startup nepotrebne stvari.. Nakon toga sam restartovao laptop i sve je bilo uredu osim zvuka. Na startnoj traci u desnom uglu nema "volume icon" i otisao sam u control panel i na "sounds and audio devices" zamrznuto je bilo (da pojačam zvuk i ostalo)...Mislio sam da je do driver-a i instalio sam DC (Driver Checker) i instalirao sam te drajvere koje je software pronašao ali zvuka još uvijek nema...
Windows xp je u pitanju
Čistio sam laptop od prijateljice i preko RevoUnninstaller-a sam brisao programe tipa TuneUp itd.. I nakon brisanja programa, otisao sam na run->msconfig da pogledam i iskljucim na startup nepotrebne stvari.. Nakon toga sam restartovao laptop i sve je bilo uredu osim zvuka. Na startnoj traci u desnom uglu nema "volume icon" i otisao sam u control panel i na "sounds and audio devices" zamrznuto je bilo (da pojačam zvuk i ostalo)...Mislio sam da je do driver-a i instalio sam DC (Driver Checker) i instalirao sam te drajvere koje je software pronašao ali zvuka još uvijek nema...
Windows xp je u pitanju
Isto kao i forumas prije instaliraj teamviewer i pošalji id i pass na moj mail pacemo to brzo sredit

Strm Ovo i nije moj laptop, prijateljici preko teamviewera radim :)
ja imam problem sa svojim laptopom kada uključim slušalice zvučnici i dalje rade mislim da je problem u hardveru