Smrzavanje kompa dok igram bf3

poruka: 4
|
čitano: 1.024
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Konfiguracija kompa je : intel i7 975ee, Supertalent 3x4 GB 1333, Corsair 620W HX, 7970ghz edition, Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series, samsung ssd 240gb. Problem se javlja kad igram bf3, nakon nekih 10tak min mozda i manje mi jednostavno "pukne" zvuk i otkaze tipkovnica. Znaci mogu sve sa misom radit i igra radi normalno, jedini naci nda to rijesim je manual restart posto tipkovnica ne reagira. Graficka je stara mjesec dana i nije imala tih problema a igram jos i hon i hitmana bez ikakvih problema. Mozda je problem u sound kartici jer imam neko prokleto zujanje ( pretpostavljam da nije dobro izoliran zvuk? Ako netko moze pomoc i oko toga bio bih jako zahvalan). Probao sam je izvadit iz kompa pa pokrenut bf ali se opet javio isti problem.

Hvala i lp.

Edit: graficka kartica je nova, stara nekih mjesec dana ali radi normalno na druge dvije igre koje sam naveo i radia je normalno na bfu tih mjesec dana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 11:04 (Gogica01).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Smrzavanje kompa dok igram bf3

prije bih rekao da je problem sa tipkovnicom, probaj bez nje testirati ili najbolje ako imaš drugu neku. Te jeftine tipkovnice znaju često radit probleme, možda ti se neka tipka blokira.. a jel ti svijetli tipkovnica (num look) kad to crkne?

http://www.youtube.com/user/Bambytalica
16 godina
neaktivan

Tipkovnica je OCAJ ali posto sam je bio platio 500 tinjak kuna prije nekih par godina jos uvijek je koristim. Mislim da je ona g11 od logitecha, zna se zablokirat tipka ako sam tipa stisno A u tom trenu pa mi lik stalno ide u lijevo kao da drzim A. Svijetla rade i dalje normalno nakon toga (ono plavo pozadinsko svijetlo), ali mi cudno da "puca" samo na tom bfu ( koji mi se sad naravno jedini igra).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Smrzavanje kompa dok igram bf3

hm.. to što ti zblokira A, to se meni znalo desit u WOT-u isto, a čujem i drugima, u zadnje vrijeme ne baš, to je bio bug u igri možda. A možda je i ovdje, ne bih se čudio. Najbolje bi bilo da probaš s drugom tipkovnicom.. ili možda čak i reinstalirat igru.

http://www.youtube.com/user/Bambytalica
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice