Slika na ekranu mi je zoomirana

poruka: 30
|
čitano: 63.270
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

slika na ekranu mi je zoomirana ma sta ja radio takva ostaje ne znam je li ovo hardwerski ili softwerski problem al eto

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Slika na ekranu mi je zoomirana
iKAR kaže...

slika na ekranu mi je zoomirana ma sta ja radio takva ostaje ne znam je li ovo hardwerski ili softwerski problem al eto

Kako misliš zoomirana? U windowsima? u browseru? Probaj izbrisati drivere od graficke kartice, restartaj računalo i vidi dali je se sve vratilo u normalno stanje. Ako jest, samo ponovo instaliraj drivere od grafičke.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
iKAR kaže...

Jesi promjenio rezoluciju?
http://s6.ba.bitefight.org/c.php?uid=16442
17 godina
odjavljen

namjesti direktno na monitoru, imas velicinu i poziciju slike na skoro svakom monitoru, do toga dodje kad sa vise predjes na nisu rezoluciju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1680X1050 rezolucija desilo se cim sam upalio racunar jednostavno ja moram desno misem da bi dosao iz start dugmicha do sata...u windowsu mi je zumirano ekran radi normalno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iKAR kaže...

1680X1050 rezolucija desilo se cim sam upalio racunar jednostavno ja moram desno misem da bi dosao iz start dugmicha do sata...u windowsu mi je zumirano ekran radi normalno

Aj probaj:

Idi na radnu površinu -> desni klik -> Properties -> Settings -> pogledaj koja je reza i tu napiši.

http://s6.ba.bitefight.org/c.php?uid=16442
17 godina
neaktivan

1680X1050

ova mi je reza ekran mi je jos zoomiran

17 godina
moderator

Ti si treci s tim problemom na forumu. Prva dva su spojila monitor preko DVI kabla i problemi su nestali. Kakav je tvoj slucaj?

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Zasto ljudi ne pokusaju to s monitorom nikad... to kad se presteka preko dvi izlaza je manje vise sreca... ja sam to par puta radio i ne samo kod sebe... samo treba postavke na monitoru namjestit... noviji monitori imaju i opciju automatskog namjestanja...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vjerujte jos nisam nasao rjesenje jednostavno sam smanjio malo rezoluciji ne znam sta bi uradio jer u mene monitor je VGA

sry dugo nisam bio na forumu pa nisam vidio odg

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Amrapheus kaže...

namjesti direktno na monitoru, imas velicinu i poziciju slike na skoro svakom monitoru, do toga dodje kad sa vise predjes na nisu rezoluciju

ja tu opciju ne mogu da nadjem...
17 godina
neaktivan

Traži jednoga od ovih velikih znalaca na forumu da ti pomogne preko Remote Desktopa!

Najviše me čudi što su svi puni ideja a niko ti još nije pomogo direktno.

Ili ne želiš da itko vidi šta imaš na računalu... :-)

17 godina
neaktivan
iKAR kaže...

Ako mislis na zoomiranje a pri tom ikone su velike pokusaj ovo
Dok drzis pritisnutu tipku Ctrl scroolaj sa kotacem misa (ovo "pali" na Visti,na XPu ne znam)
0100110001100001011110100110000101110010011101010111001100100000010011000110111101101110011001110010000000110001001110010011011100110010
17 godina
neaktivan

neka gleda slobodno sve

samo nek mi popravi ako moze eto imal dobrovoljca

ne radi mi to sa ctrl

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji je monitor?

Pogledaj koja je najvisa podrzana rezolucija jer se to obicno dogadja na CRT monitorima kad im stavis preveliku rezoluciju.

Ako je neki od LCD monitora onda bi morao imati gumb za automatsko podesavanje negdje na njemu.

Valjda sam pomogao... Sretno...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Koji je monitor? Ako je Samsung, onda bi tipka trebala biti od tipke za paljenje (koja je u sredini) skroz desno. Piše AUTO.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina

Probaj staviti manju rezoluciju, 1280x1024 npr.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

procitajte postove prije molim vas

LG W2042S 20"

LCD je

podrzana rezolucija je 1680X1050 i onda mu slika bude kao zumirana iako kliknem autoset

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bas me cudi kako nema DVI...

Nemam ideje... Osim da nisi instalirao drivere za njega (ili cak i za graficku)...

Pogledaj koji ti je refresh rate, stavi ga na 60 ako vec nije iako to nebi trebalo praviti takve probleme...

Sretno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo trenutno skidam ati omega drivers :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi probo drugi monitor.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam drugi monitor al evo nekih zakljucaka

mojih :D

1.Nije do drivera jer je u omega drivera isto

2.Nije do monitora jer na 1680X1050 kad pritisnem 4:3 prebaci mi ga u4:3 hardwerski al soft nikako opet isti problem

Po nekoj logici moglo bi bit do graficke..al sta ju je natjeralo da tek tako prestane radit???

a nikakvog errora...

moram probat tudju graficku na mom pc-u..

do cega jos moze bit ???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Radije probaj monitor na drugom PC-u...

Sumnjam da je do graf. a primjetim da forsiras 4:3 omjer iako imas wide monitor...

Nije vrag da pokusavas natjerati mon da ti prikaze rez 1680X1050 u 4:3 omjeru.

Iako podrzaje 4:3 u wide-u to ti je samo za rez koje su u tom omjeru znaci 1024x768, 1280x1024 i ine...

Pokusaj ove reze staviti i aktiviraj hardwareski 4:3 prikaz na mon...

Isprike ako sam sto pogresno skuzio iz postova... Šutim

Pozz...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala na podrsci evo rijesio sam problem evo kako al na omega driverima ono sr*nje od catalysta nije htjelo ovako nesto

desni klik na desktop properties stavio rezoluciju 1680x1050 i opet mi se desilo ono da je ekran kao zoomiran onda igrom slucaja odem na advanced pojavi mi se onaj panel properties kliknem na display i tamo pise kako mi je max reza 1440x900 ja promijenim to fino i voilla sad mi normalno radi :)

Hvala stvarno svima :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rezolucija slike

da li itko zna kako namjestiti rezoluciju slike na 1024 x 768 a da su "normalne" ikone.Naime,nakon što sam igrao igru Silent Hill izbacio mi je na monitoru uvećane ikone.Mogu namjestiti na veću rezoluciju pa izgleda bolje al me zanima da li se može vratiti na 1024 x 768 a da su manje ikone.Mislim stvarno su velike pola monitora mi zazuzmaju na toj rezoluciji.

Help!Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: rezolucija slike
neverguilty kaže...

da li itko zna kako namjestiti rezoluciju slike na 1024 x 768 a da su "normalne" ikone.Naime,nakon što sam igrao igru Silent Hill izbacio mi je na monitoru uvećane ikone.Mogu namjestiti na veću rezoluciju pa izgleda bolje al me zanima da li se može vratiti na 1024 x 768 a da su manje ikone.Mislim stvarno su velike pola monitora mi zazuzmaju na toj rezoluciji.

Help!Osmijeh

Hoces rec da su se ikone povecale, a rezolucija ostala ista?
Nisam nikad igrao Silent Hill, pa ne znam kakve postavke imas u njemu, ali probaj ponovno uc u igru i onda negdje u postavkama od igre namjestit na 1024 x 768 rezoluciju, mozda se vrate ikone, iako mi je jako cudno da se ikone samo tako povecaju, a rezolucija ostane ista! 
Ako imas Vistu onda mozes ikone smanjit tako da drzis Ctrl i vrtis kotacic misa, ali ako je XP ili nesto trece, onda mi to stvarno nije jasno! 
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
neverguilty kaže...

Help!Osmijeh

Na XP-u mozes birat kolike hoces ikone.. desni clcik --> properties --> appearance --> advanced --> i tamo mozes ustimavat sve
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

probao sam,mogu smanjit ikone al mi je sve ostalo uvećano,npr.odem na internet pa je sve uvećano fakat ne kužim.....

16 godina
neaktivan
neverguilty kaže...

probao sam,mogu smanjit ikone al mi je sve ostalo uvećano,npr.odem na internet pa je sve uvećano fakat ne kužim.....

ovako na desktop propertires/   settings/ Advanced/ General/ Display/ DPI settings 

stavi na costum i slozi si kak ti pase.

Javi ako sam pomogo.==? 
16 godina
neaktivan

uspio sam nekako vratit i rezoluciju i naštimat ikonu

thnx man

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice