No signal detected zaključana tema

poruka: 104
|
čitano: 14.707
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
No signal detected

1. navedi sve komponente ovdje

2. provjeri:

24 pinski konektor na matičnoj

4 pinski na matičnoj

6 pin na grafičkoj

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: No signal detected
XXX-Man kaže...

1. navedi sve komponente ovdje

2. provjeri:

24 pinski konektor na matičnoj

4 pinski na matičnoj

6 pin na grafičkoj

Sve je Dobro spojeno sad provjerio al neam bip kad se pali
14 godina
Haf932 kaže...

Netreba iskljucit mogucnost da je grafa mozda tvornicki neispravna / defektna !

. Evo isprobo ju na drugom kompu radi ljepo
13 godina
neaktivan
Ovako: 6-pinski konektor kako i sam kažeš uključio si u VGA, i kako VGA nema potrebu za još dodatnih naponskih konektora, tada onaj 8-pinski konektor razdvoji na 2 komada od po 4-pina (na vecini napajanja da se razdvojiti).
Iskoristi jedan 4-pinski konektor za ATX napajanje na ploči. 0PREZ: nisu oba razdvojena 4-pinska konektora jednaka pa obrati pozornost koji odabrati da budu ispravno orijentirani ATX pinovi, jos jednom napominjem OPREZNO da ne dođe do krive orijentacije konektora!
13 godina
No signal detected

ako imas vise ramova, izvadi jedan i probaj bez njega, tako probaj i bez drugog. ja sam izvadio jedan i radilo je sve kako treba. imao sam isti problem i nije bilo do graficke nego do rama

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sad kada razdvojim taj 8- pinski na jednom pise cpu a na drugom nista koj da spojim na atx
14 godina
chorba69 kaže...

ako imas vise ramova, izvadi jedan i probaj bez njega, tako probaj i bez drugog. ja sam izvadio jedan i radilo je sve kako treba. imao sam isti problem i nije bilo do graficke nego do rama

Imam jednu plocicu od 8 gb nazalost pa nemrem probat to
15 godina
Zaba88 kaže...
Sad kada razdvojim taj 8- pinski na jednom pise cpu a na drugom nista koj da spojim na atx

Spoji ovog gdje pise CPU !

Music As A Weapon !!
14 godina
Haf932 kaže...
Zaba88 kaže...

Spoji ovog gdje pise CPU !

Evo jesam i opet neam signala dosta mi je za veceras sutra nadtavljam borbu sa kompjutorom
14 godina
Zaba88 kaže...
chorba69 kaže...

Imam jednu plocicu od 8 gb nazalost pa nemrem probat to

Sve mi se cini da rami zajebavaju uvjeren sam da sam sve dobro spojio i grafa radi isprobana na drugom racunalu
15 godina
neaktivan

Ajd posudi pločicu od 2 Gb i probaj tako.

14 godina
Nema nitko od frendova nema ddr3 tak da nemrem to probat a u vezi rama mi pise u knjizici od maticne: whether 2400/2133/1866/1600 mhz memory speed is supported depends on the cpu you adopt. If you want to adopt ddr3 2400/2133/1866/1600 memory module on this motherboard, please refer to the memory support list on our website for the compatibile memory modules. Ja imam plocicu od kingmaxa od 8 gb 1600 mhz a dalje pise ovo: Due to the operating system limitation, the actual memory size may be less than 4gb for the reservation for system usage under win7 / win xp. 64 bit os with 64- bit cpu. There is no such limitation. You can use asrock xfast ram to utilaze the memory that windows cannot use
14 godina
Evo bas pogledo na njihovoj stranici i ova memorija sta je ja imam nije kompatibilna sa ovom plocom
14 godina
Sada me zanima dali bi ja trebao bar moci uc u bios ako mi komp ne prepoznaje rame ili to funkcionira na principu nema rama nema ni slike?
15 godina
neaktivan
Zaba88 kaže...
Sada me zanima dali bi ja trebao bar moci uc u bios ako mi komp ne prepoznaje rame ili to funkcionira na principu nema rama nema ni slike?

ovisi o memoriji i nekompatibilnosti, nekad možeš u bios, a nekad se samo čuje par puta beep i crni ekran, probaj u dućanu

kupiti 2 gb za 60 kn i onda kad probaš vrati im nazad pločicu i vratit će ti pare, reci samo da se ne slaže sa tvojom matičnom.

14 godina
E sad mene muci sto racunalo ne ispusta nikakv bip kad ga upalim
15 godina
neaktivan

E jesi siguran da je matična ispravna? Normalno da je sjela i da si dobro spojio?

14 godina

Jesi li prova spojiti preko integrirane grafičke kartice?

S kojim kabelom spajaš monitor (DVI ili HDMI)?

14 godina
Probao sam spojit i na integriranu grafu na ploci preko vga a na graficj spajam vga na dvi i nema signala ni na jednoj
15 godina
neaktivan
Zaba88 kaže...
Probao sam spojit i na integriranu grafu na ploci preko vga a na graficj spajam vga na dvi i nema signala ni na jednoj

Normalno da nema kad ti se ne čuje beep - znaći da nema veze sa grafičkom karticom.

Može ti biti do matične ploče - neispravna, krivo spojena, se sjeda dobro

ili

do memorije - nekompatibilna.

14 godina
Vise nisam u nista siguran al znam da sam maticnu dobro stavio i da je sve pospajano jos kad bi mogo sliku lupit gore da se uvjerite bilo bi super neznam kako to ucinit preko iphona
15 godina
neaktivan

Ako ti ploča ne dodiruje kućište (spojena je preko onih nastavaka) onda je u redu spojena.

Probaj prvo sa drugim ramom, uzmi bilo koji u hg spotu i vratit će ti pare nazad, samo im reci da nije kompatibilno.

Ako to ne sredi problem tebi je matična otišla. Jel se čuje beep i kad ga pališ bez memorije?

14 godina
Evo sada cu navest sve komponente
amd athlon 2 x4 740 fm 2
Asrock fm fm2a75m- dgs
Kingmax 1x8 ddr 3 1600 flgg
Dvd rw lg duallay sata
Crosair cx 80+bronze 430w
Radeon saphire hd7850 2gb gddr5
A hard mi je sa starog kompa sata neki
Evo preposo sa racuna komponente
15 godina
No signal detected

Ako ti RAM nije kompatibilan nemoj džaba ništa ni pokušavati. Nabavi kompatibilan RAM i komp će raditi.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Ne cuje se nista sa ramima i bez rama
15 godina
neaktivan

Ta memorija ti sigurno nije kompatibilna, daj probaj sa nekom od 2 GB kingston.

Napajanje je u full loadu 430 w, a to nije stvarno, možda je preslabo, nisam siguran.

15 godina
Zaba88 kaže...

Da bi čuo zvuk, moraš skopčati mali zvučnik predviđen za tu namjenu (ako već nije integrisan).

15 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
Zaba88 kaže...

Da bi čuo zvuk, moraš skopčati mali zvučnik predviđen za tu namjenu (ako već nije integrisan).

To je valjda napravio.

15 godina
neaktivan
Zaba88 kaže...

Crosair cx 80+bronze 430w
Radeon saphire hd7850 2gb gddr5

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&lid=1&pid=1472&leg=0#

Za ovu grafičku ti treba napajanje od 500 W.

14 godina

Izvadi grafičku pa provaj upaliti

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice