Znaći, dešava mi se da mi se komp restarta sam od sebe onda kad se restarta nema uopće slike na monitoru. Onda ga isključim iz struje i ponovo upalim i onda sve normalno. Već par puta mi se to dešava. I nije to samo jedan problem, da je bar 1. Još mi se dešava kad igram malo zahtijevnije igre puput cod 4 nakon 10-tak minuta igre slika se zamrzne i jedino riješenje mi je restart i tako svaki put. Imam X1650 pro grafićku i temperatura je 50, ali kad je taknem vruća je ko...Da li možda senzor laže. Što vi mislite? Hvala!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To se i meni jedno vrijeme događalo...tada sam skenirao komp i nasao puno virusa....probaj i ti skenirati komp s nekim dobrim antivirusnim programom( NOD32)...
To sto ti se u igricama događa, pogledaj da li ti možda koja žica ometa rad ventilatora na grafickoj...to isto se i meni događalo zbog toga sto mi je zica od dodatnog napajanja zapinjala za ventilator od graficke
Ma imam nod32, nema nikakvog virusa i svježe su instalirani windowsi.Još sam nešto zaboravio reći to kad se zamrzne slika pojavljuju se na slici nekakve crte kao nekakve neispravne teksture.
Probaj instalirati novi driver od graficke...ako to ne upali onda ti nest ne valja s grafickom
Pokušaj izvadit grafičku. Ispuši PCI-e utor i vrati. Možda pomogne.
Probaj sa omega driverima za grafičku i provjeri drajvere za čipset.
Da li senzor laže? Pa ako je tako kako kažeš - moguće.
Ovo sa problemima u igrama izgleda kao pregrijavanje grafičke i neispravna memorija na grafičkoj kartici.
Idealno bi bilo kad bi mogao probati neku drugu karticu na svom kompu i svoju na nekom drugom.
Pozdrav
Novi driveri ne pomažu, jedino ću probati izvaditi grafičku pa je ponovo staviti. Ovo sa drugom grafom da probam ne mogu jer nemam nikakvu drugu. Ali moram reći da mi je ova grafa X1650 pro već 3 puta crkla u godinu dana i izgleda da će biti četvrti, i svaki put mi je zamijenili za istu. A prije sam imao FX5200 i nije bilo nikakvih problema.To je nevjerovatno da se toliko puta pokvari.Da li netko zna kako je to moguće, da li od prevelikog zagrijavanja?
Koje napajanje imaš?
Imam loše- MS od 400W. Ali nevjerujem da je napajanje. I moram reći da sa napajanje jako dosta grije(kad taknem kučiše gdje je napajanje jako je vruće) i slabo ispuhuje zrak.Napajanje bi moga biti uzrok restartanja kompa, a ovo drugo je grafa sigurno.
Savjetujem kupovinu nekog solidnog napajanja.
Ovdje na forumu ima puno savjeta, malo prekopaj po odgovarajućem podforumu.
Rekao bih da bi loše napajanje moglo biti uzrok svega navedenog.
Pozdrav
ovako i ja imam slicni problem,svaki put kada igram nesto online komp mi se nakon nekog vremena restarta sam od sebe.A kada igram lana,onda je sve uredu?I jos jedna stvar,nakon sto mi se podignu windowsi,napise mi windows has recowery from serius error.Ako stvarno netko zna u cemu je caka,molio bih ga za pomoc.Unaprijed hvala.
Novi driveri ne pomažu, jedino ću probati izvaditi grafičku pa je ponovo staviti. Ovo sa drugom grafom da probam ne mogu jer nemam nikakvu drugu. Ali moram reći da mi je ova grafa X1650 pro već 3 puta crkla u godinu dana i izgleda da će biti četvrti, i svaki put mi je zamijenili za istu. A prije sam imao FX5200 i nije bilo nikakvih problema.To je nevjerovatno da se toliko puta pokvari.Da li netko zna kako je to moguće, da li od prevelikog zagrijavanja?
komp mi se sam od sebe nakon 20 ak minuta rada restarta i piše mu ovo... molim vas da mi pomognete stvarno sam više luddd... nemogu to trpit hvala vam puno
Imam loše- MS od 400W. Ali nevjerujem da je napajanje. I moram reći da sa napajanje jako dosta grije(kad taknem kučiše gdje je napajanje jako je vruće) i slabo ispuhuje zrak.Napajanje bi moga biti uzrok restartanja kompa, a ovo drugo je grafa sigurno.
A ja bi rekao, da li cooleri rade kako treba??Provjeri hladnjake na procesoru i na napajanju.I ugradi jos jedan hladnjak za hladzenje ploce tj onaj dodatni hladnjak ako nemas.I trece meni se to desavalo kod frenda isto tako i par puta sam mu reinstalirao sitstem i prekidalo mi.U sustini pogledaj HDD.Njemu se to dogadzalo jer je jedna ploca bila ostecena pa mu se komp malo malo pa reset malo malo pa reset.sumnjam da ti je do graficke.Napajanje kakvo god da je napaja valjda dovljno komponente.Uzmi neki program nisam toliko pri softweru za nadgledanje temperature, pokreni i prati pa ako vidis da ti skace temperetura cooleri su garant ako ne skace onda trazi drugi problem.Otkloni sumnju jednu po jednu:) moj savjet.