Ram na laptopu i garancija

poruka: 4
|
čitano: 1.558
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Ram na laptopu i garancija

Pozdrav !

Novi laptop pod garancijom ACER Aspire3 ... sa 8 gb rama. Prije nekoliko dana pojavila mi se pri uključenju loša slika, koju sam rješavao sa spuštanjem poklopca na nekoliko minuta, iz iskustva na desktop pc , koji je imao isto takvu grešku sa slikom ispostavilo se da je bila jedna pločica rama neispravna. Mislim da je isto na laptopu problem - neispravan ram. Win pokazuje 8 gb rama, AIDA 64 pokazuje 8 gb rama , a u spd 4 gb, CPU-Z  također pokazuje 8gb i spd 4 gb . linux live pokazuje 8 gb rama. Sumnjam na neispravan ram  zbog loše slike pri uključenju i drastičan pad brzine rada samog laptopa. Molim savjet i mišljenje, dali da odmah prijavim kvar i nosim nazad u trgovinu ili da ČEKAM da ram potpuno crkne , pa tek onda nosim na reklamaciju. Slika u prilog. LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ram na laptopu i garancija
3 d corner fan kaže...

Pozdrav !

Novi laptop pod garancijom ACER Aspire3 ... sa 8 gb rama. Prije nekoliko dana pojavila mi se pri uključenju loša slika, koju sam rješavao sa spuštanjem poklopca na nekoliko minuta, iz iskustva na desktop pc , koji je imao isto takvu grešku sa slikom ispostavilo se da je bila jedna pločica rama neispravna. Mislim da je isto na laptopu problem - neispravan ram. Win pokazuje 8 gb rama, AIDA 64 pokazuje 8 gb rama , a u spd 4 gb, CPU-Z  također pokazuje 8gb i spd 4 gb . linux live pokazuje 8 gb rama. Sumnjam na neispravan ram  zbog loše slike pri uključenju i drastičan pad brzine rada samog laptopa. Molim savjet i mišljenje, dali da odmah prijavim kvar i nosim nazad u trgovinu ili da ČEKAM da ram potpuno crkne , pa tek onda nosim na reklamaciju. Slika u prilog. LP

odmah na reklamaciju. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
6 godina
neaktivan
3 d corner fan kaže...

Pozdrav !

Odmah na reklamaciju, pa neka oni ispituju jeli RAM ili nešto drugo i neka srede, što god da je. Ako možeš, napravi backup podataka, ako slučajno dobiješ novi laptop, da ne ostaneš i bez podataka.

Live long and prosper.
11 godina

Hvala na odgovorima. LP

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice