Pržilica problem

poruka: 14
|
čitano: 1.783
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pržilica problem

Imam problem koji se javlja kod prženja. Stavim DVD ili CD unutra, počne se vrtiti i onda piše neki error (slika priložena) i medij više nije upotrebljiv. Softwerski problem nije. (reinstalirao sam Windowse i probao s različitim programima pržiti). Probao sam čak i drugu pržilicu staviti, ali začudo problem je još tu. Ima li tko kakvu ideju?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 18:26 (zoran010).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pržilica problem

problem je u driverima maticne najvjerojatnije

17 godina
neaktivan
Pržilica problem

Imam malo stariju matičnu. Znaš li možda gdje da skinem drivere?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pržilica problem

koja maticna pa ti moremo pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Pržilica problem

Everest kaže:

Naziv matične ploče    MSI 845E Max (MS-6566E)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

http://www.intel.com/support/chipsets/sb/CS-009236.htm  tvoj je cipset  drugi u tablici i trebao bi skinuti drivere pod rednim brojem 2

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 19:01 (igy).
16 godina
neaktivan

pozdrav,

ja imam sličan problem meni kad snimam cd, dvd ili dvd dl izbacuje eror "could not perform end of disc at once'' error, već tri tjedna pokušavam riještiti problem ali bezuspješno, pa bi vas molio ako neko zna kako neka mi javi

Korisitim medije traxdata, a snimač je samsung sh s202n

17 godina
neaktivan
igy kaže...

http://www.intel.com/support/chipsets/sb/CS-009236.htm  tvoj je cipset  drugi u tablici i trebao bi skinuti drivere pod rednim brojem 2

Skinuo sam i instalirao drivere, restartao računalo, ali ništa nije pomoglo...
17 godina
Pržilica problem

jesu li to nove przilice i jel se to dogada sa vise proizvodaca dvd/cd

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedna je malo starija, a druga je nova. Dogodilo mi se sa Verbatim DVD-ima i Princo DVD-ima.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih
17 godina

pa jesi li pokusao s drugim vrstama?

17 godina
neaktivan
Pržilica problem

Problem je što je do sad i sa ovim dvd-ima radilo s kojima sad ne radi.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pržilica problem

Probaj promjeniti kabel. Frend je pola kompa prekopao i promjenio, a bio mu je samo kabel u banani.

"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"

0 0 hvala 0
17 godina

onda se nesto sprckalo... moras otkrit jel vezano za program, windowse... jesi li dirao ista sto bi moglo imati veze s time

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice