dakle prolio sam odprilike 2 deci vode po laptopu neznam koliko vremenski jer je bilo slućajno dok sam spavao(glupost ostavit laptop i času vode al eto)...isjedio sam laptop nisam ga htio ispuhivat fenom da neuđe voda još dublje....ali dosta se vode iscjedilo iz laptopa....upalio sam ga i radio je bez problema i tipke i sve..baterija suha cd rom suh skroz...i ostavio sam ga da se jos "cijedi nagnut na stranu"nakon sat dva više nereagira na ništa nemogu ga upalit!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisi ga trebal jos paliti .. btw cekaj ... upalio si ga a voda se jos cjedila iz njega??? Baš nisam najbolje skužil taj dio ...
Imao sličan slučaj sa subwooferom od soundbaar-a ... samo ja ga se nisam usudio palit minimalno 3-4dana ...
Praktično gledano, znam da ti se neće sviđati, ali neće se viši nikada upaliti gotovo sigurno.
Bez daljnjeg paljenja, baterija što hitnije van.
Jedina nada je potpuno rastavljanje , čišćenje/sušenje i to što hitnije ( naravno ako neki od elemenata na ploči nije već pregorio )
Sretno, Lp
Bolje je da nikako ne reagira, nego da samo vrti ventilatore. Rastaviti sve što se može, nabaviti 100% alkohol u spreju, okrenuti prema svijetlu,da se vidi gdje se voda osušila, prskati kratko alkoholom i istrljati mekanim kistom, nakon toga ostaviti da se osuši ili hladno ispuhati.