Prolio vodu po laptopu cca2dl

poruka: 4
|
čitano: 1.414
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

dakle prolio sam odprilike 2 deci vode po laptopu neznam koliko vremenski jer je bilo slućajno dok sam spavao(glupost ostavit laptop i času vode al eto)...isjedio sam laptop nisam ga htio ispuhivat fenom da neuđe voda još dublje....ali dosta se vode iscjedilo iz laptopa....upalio sam ga i radio je bez problema i tipke i sve..baterija suha cd rom suh skroz...i ostavio sam ga da se jos "cijedi nagnut na stranu"nakon sat dva više nereagira na ništa nemogu ga upalit!!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nisi ga trebal jos paliti .. btw cekaj ... upalio si ga a voda se jos cjedila iz njega??? Baš nisam najbolje skužil taj dio ...

Imao sličan slučaj sa subwooferom od soundbaar-a ... samo ja ga se nisam usudio palit minimalno 3-4dana ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Prolio vodu po laptopu cca2dl

Praktično gledano, znam da ti se neće sviđati, ali neće se viši nikada upaliti gotovo sigurno.

Bez daljnjeg paljenja, baterija što hitnije van.

Jedina nada je potpuno rastavljanje , čišćenje/sušenje i to što hitnije ( naravno ako neki od elemenata na ploči nije već pregorio )

Sretno, Lp

16 godina

Bolje je da nikako ne reagira, nego da samo vrti ventilatore. Rastaviti sve  što se može, nabaviti 100% alkohol u spreju, okrenuti prema svijetlu,da se vidi gdje se voda osušila, prskati kratko alkoholom i istrljati mekanim kistom, nakon toga ostaviti da se osuši ili hladno ispuhati.

Za zahvalu klikni na Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice