Pozdrav forumaši,
imam problem sa kompom, znači kada ubacim cd u čitač ,čuje se zvuk harda onak kao da preskače, i komp počme da šteka, ne mogu otvoriti ništa..
Zašto se to događa?
Možda je netko imao sličan problem pa da mi pomogne
Pozdrav forumaši,
imam problem sa kompom, znači kada ubacim cd u čitač ,čuje se zvuk harda onak kao da preskače, i komp počme da šteka, ne mogu otvoriti ništa..
Zašto se to događa?
Možda je netko imao sličan problem pa da mi pomogne
Jesi li siguran da se cuje HDD ? I CD Rom se zna cuti nenormalno glasno. Ja sam skoro zamjenio HDD, jer sam mislio da krci i lupa, na kraju sam skontao da se CD rom cuo :)
Jesi li siguran da se cuje HDD ? I CD Rom se zna cuti nenormalno glasno. Ja sam skoro zamjenio HDD, jer sam mislio da krci i lupa, na kraju sam skontao da se CD rom cuo :)
Mislim da je HDD jer odjednom mi sve zablokira kao ne reagira, nenormalno steka, a prije toga sam primjetio kada sam upalio komp i nije htjelo bootat windows i kad boota ne mogu nista raditi jer mi nista ne reagira dok nisam promjenio windows , sada se samo javlja taj problem kada ubacim cd
Pregledaj HDD sa "HD Tune" (dok nerai CD-ROM) pa reci rezultate i koji je to disk (PATA ili SATA).
Po opisu je vjerovatno CD-ROM ili izribani CD ....
radi se o SATA hard disku, a sto se tice cd-a stavljao sam novi prazni dvd da sprzim windowse i to sam primjetio .. znaci cd nigdje nije izgreban ...napravio sam par testova koliko ja vidim tu je sve dobro
Koliko vidiš sve je dobro, a imaš 14 relociranih sektora i jedan pending 
Quick test je sasvim beskoristan, pokreni normalni test!
Koliko vidiš sve je dobro, a imaš 14 relociranih sektora i jedan pending 
Ništa ne radi dakle sve u normali! 
p.s.
Kako ne kontaš, on živi na rubu, zato misli da je taj "Warning" koji piše sasvim normalan.
Nabavi si drugi ispravan disk a taj možeš koristiti za nebitne podatke
Ma šta - di - tko te vrijeđa?!
Ne umišljaj.