Pozdrav,
Konfiguracija je i7 3770, MSi GTX 660, 16GB RAM KINGMAX DDR3, SSD Samsung 128GB, Corsair 550W, ASRock Z75 Pro3
Računalo je radilo savršeno, sve do danas, kada sam ga nosio kod frenda gdje smo nesto zajedno trebali raditi. Cim smo ga tamo spojili računalu su se windowsi duze dizali (sa 2sec na 20tak), prilikom instalacije bilocega, pokretanje iste trajalo bi 30tak sekundi, česta smrzavanja po 10sekundi prilikom koristenja bilokojeg od programa. U Starcraft 2 igri FPSovi su pali sa 180 na 40-50 a nekad padne i do 20-30, temperatura procesora koja vjerujem da je prije bila u rangu nekih 35°C sada je 71°C bez opterečenja. Podizanje startup programa traje nekoliko sekundi dok je prije bilo instant.
U CineBenchu OpenGL daje 28.18 fpsa dok CPU 6.90 pts. Sve komponente sam isteko, i ispocetka slozio kako bi se uvjerio da je sve dobro sjelo (osim proca), međutim problem je ostao, zanimljivo je također da u CineBenchu OpenGL daje 35 fpsa kada se graficka GTX 660 prešteka iz 3.0 slota u 2.0 slot.
Dali je u pitanju grafička, matična ili pak nešto treče? I dali su se kod proca mozda prilikom transporta malo odvojili "šerafi" od coolera, pa ne sjeda na pastu dobro ili? Iako ne sjecam se da je kučište prilikom transporta jednom lupilo negdje, posto je bilo uz mene u autu.
Zamolio bih vas za pomoč, Hvala!