Problem s Pentax ME Super-om

poruka: 6
|
čitano: 1.313
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s Pentax ME Super (HITNO MOLIM VAS!!!!!)
pitanje

Dakle moja prijateljica ima veliki problem i molim vas da hitno pomognete!Znam da vam inace nije obicaj odgovarati na ovakve probleme ali joj je vrlo vazno pa bi mi bilo koja informacija mogla biti korisna.Dakle kada se na vec navedenom Pentaxu (rijec je fotoaparatu naravno :-)) skine objektiv,vidi se ogledalce i hrapava podloga  na kojoj se ono preklapa.Iznad podloge je tanki red crnih spuzvica-jedan  mali dio te spuzvice je dosao do vec navedene hrapave podloge i razmrljao se--- tu tintu nikako nemoze skinuti (kada se vrati objektiv, ta mrlja se vidi (i ostane i na slikama )(MUTNO STAKLO)

Pointless

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

itko?

Pointless

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da nisi možda falija rubriku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s Pentax ME Super-om

jesi svjestan da je pentax ME super fotić iz 1979. godine?

dakle, to je aparat star oko 30 godina, problemi ko taj nisu neuobičajeni.

btw, baš gledam unutrašnjost svog MXa, koji je u tom dijelu identičan fotić, i nije mi baš jasno kaj se desilo. jel to ona spužvica između mutnog stakla i mounta?

u svakom slučaju, nek ti frendica odnese fotić na servis u martićevu 61, kolko sam zapamtio, tamo je foto-servis.

btw, fulao si forum, i to opako. :D

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Da znam to :D ali gdje postaviti to pitanje kada je ovo jedini dobar (predobar) forum u hr (nije da se ulizujem XD) (PS MISLIS LI NA STUDIO "MARKOVIC" JER AKO ME SIJECANJE NE VARA ON JE MARTICEVA 14. )i da mislim da je to ta spuzvica (ona cesto "zatruli" pa ostavlj tragove i to(još cu ju pitati da provjerim))

Pointless
17 godina
neaktivan
da, imaš pravo, studio Marković, martićeva 14b.
no, kolko se sjećam, ima jedan servis i u ilici, taj bi mogao biti na broju 61.

huh, nemam pojma kak ta spužvica može mrljati, uobičajeno je da postane ljepljiva i da onda zadrži ogledalo gore, al za ovaj problem još nisam čuo.

btw, imaš podforum baš za fotiće, tamo si trebao pitati. no, okej, dobio si odgovor.
ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice