Problem molim pomoć hitno

poruka: 6
|
čitano: 796
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
molim pomoć hitno...komp ne zeli upaliti

Pozdrav

Naime imam ogroman problem...isao sam promjeniti pastu na procu,maknuo sam proc i kuler stavio novu pastu vratio proc i kuler sve spojio kako je bilo.Kad sam ponovo upalio komp,kuler se glasno cuo koda radi na 100% i nakon tog se osjetio smrad lagani koda se nes spalilo...izgasio sam ga i ponovo upalio kuler se vise ne vrti...graficka maticna i napajanje normalno rade no ne pokazuje nista na monitoru samo black screen...probao sam i drugi kuler isto za 1366 taj se isto ne vrti...neznam sta da radim bilo kakva pomoc je dobrodosla

Hvala

Konf:

I7 920 1366

Asus rampage 2 extreme
Radeon 5850 HD
Seasonic s12 II bronze 620 w atx 12v

kingston hyperx  3x2048, 1600Mhz

Tiko
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 23:49 (dontiko).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem molim pomoć hitno...

Također sam pirmjetio da su dva pina na socketu savijena al bili su i prije pa je proc normalno radio...

Tiko
14 godina
neaktivan

Bilo kakva pomoc :(

Tiko

0 0 hvala 0
13 godina

Nije bilo potrebe micati CPU kada se stavlja pasta ,možda je problem u savinutim pinovima :@

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem molim pomoć hitno

A rastavi sve opet, pa sastavi ponovno ... možda si nešto krivo spojio: procesor, konektor od coolera, konektor od napajanja do matične itd.

Ako i dalje ne pomogne probaj mijenjati komponentu po komponentu ako imaš od kuda odnosno isprobavat na drugom kompu.

Sretno i nadam se da neće biti preskup popravak ako je nešto pregorilo.

13 godina
neaktivan
Re: Problem molim pomoć hitno

Savijeni su pinovi krivi, ali preporucujem ti sa velikim usklicnikom da ne popravljas sam pinove, nego da ti to uradi serviser.Ako pinovi nemaju kontakt sa CPU, nemoze ti ni radit.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice