Problem sa kompjuterom

poruka: 7
|
čitano: 1.067
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Pomoć

Znači ovako, pokrenem nba 2k16 i normalno vrti nekih pola sata nedugo zatim se freeza ekran i pojavi se neka cudna slika (crte u plavim bojama) i zvuk se zaglavi samo se cuje trrrrrrrrrrr i moram restartat kompjuter, sad kupio sam kompjuter prije koji 1,1-5 mjesec i vec problemi pa ako neko moze neki savjet dati. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa kompjuterom

Provjeri temperature za sada, zatim javi kakva je situacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Problem sa kompjuterom

Moze, samo da dodam takoder mi se događa da ponekad slika na monitoru kad se upali tek komp kad dode na desktop pocme paliti/gasiti i onda moram opet retartati pa neznam jeli to povezano, to sam jos primjetio.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa kompjuterom
file55 kaže...

Moze, samo da dodam takoder mi se događa da ponekad slika na monitoru kad se upali tek komp kad dode na desktop pocme paliti/gasiti i onda moram opet retartati pa neznam jeli to povezano, to sam jos primjetio.

Za taj problem idi u safe mod i vidi da li se i tada dokađa

16 godina
Re: Pomoć
file55 kaže...

Znači ovako, pokrenem nba 2k16 i normalno vrti nekih pola sata nedugo zatim se freeza ekran i pojavi se neka cudna slika (crte u plavim bojama) i zvuk se zaglavi samo se cuje trrrrrrrrrrr i moram restartat kompjuter, sad kupio sam kompjuter prije koji 1,1-5 mjesec i vec problemi pa ako neko moze neki savjet dati. Hvala unaprijed.

Jel izbacuje ikako plavi ekran?

Jesi sam sastavljao PC?

Jesu driveri OK instalirani?

Temperature?

10 godina
neaktivan
Problem sa kompjuterom

Ne izbacuje plavi ekran, sastavljali su mi pc iz shopa oni su su to sve rijesili, drivere sam instalirao preko weba u device manageru kaze da je uredu neznam nisam tu sto posto siguran haha ali znam da je prije normalno bilo doduse sad sam ubacio neki update driver za graficku, temperature sam isprobao u hwmonitoru, pokrenuo sam ac syndicate i izbacivalo mi je nakon 15 min igre 63max temp od graficke i 58 max od cpu-a

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem sa kompjuterom
file55 kaže...

Ne izbacuje plavi ekran, sastavljali su mi pc iz shopa oni su su to sve rijesili, drivere sam instalirao preko weba u device manageru kaze da je uredu neznam nisam tu sto posto siguran haha ali znam da je prije normalno bilo doduse sad sam ubacio neki update driver za graficku, temperature sam isprobao u hwmonitoru, pokrenuo sam ac syndicate i izbacivalo mi je nakon 15 min igre 63max temp od graficke i 58 max od cpu-a

Skini za početak Driver Cleaner, pobriši drivere od grafičke, ako možeš pobriši i od zvučne manualno, može i ona probleme radit. Instaliraj najsvježije drivere i onda javi. Temperature su dobre.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice