Problem kod pokretanja novijih igara !

poruka: 74
|
čitano: 6.733
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Problem kod pokretanja novijih igara !
sealion kaže...

I nisam mislio ići na neka preskupa,na neko Corsairovo od 600 W ili 650 W,za 500 kuna....!

CS650M mislim da je ok

Andrea
10 godina
neaktivan

Uzmi corsair vs650 on će ti biti ok, mislim da je single rail

Andrea
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 16:01 (ABCD1919).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Samo još da pitam,u slučaju na radim sam...kod instaliranja novog napajanja,da li moram radit neke postavke u 

Windowsima ili po BIOS-u ili je dovoljno izvadit postojeće,montirat novo napajanje i gotovo ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kad vec nisi siguran oko toga nemoj da petljas, odnesi gdje je kupoljeno imas garanciju trazi da ti instaliraju novo napajanje i takodje da ne kupujes novo nego samo doplatis za bolje.

nemoj si komplikovati

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
9 godina
neaktivan

Tako će i bit na kraju...uglavnom,zahvaljujem svima na odgovorima i na pomoći u rješavanju mog problema...živili,ljudi !!!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
sealion kaže...

Samo još da pitam,u slučaju na radim sam...kod instaliranja novog napajanja,da li moram radit neke postavke u 

Windowsima ili po BIOS-u ili je dovoljno izvadit postojeće,montirat novo napajanje i gotovo ?

Ništa, samo sve ljepo otkvači sa gpu-a i matične i stavi to novi i priključi

Andrea
10 godina
neaktivan
sealion kaže...

Tako će i bit na kraju...uglavnom,zahvaljujem svima na odgovorima i na pomoći u rješavanju mog problema...živili,ljudi !!!

Ako šta pođe po zlu tu smo mi

Andrea
9 godina
neaktivan

Hvala najljepša...toliko sam vremena potrošio,šta sam petljajući,šta na forumima,pa evo napokon,

da sam došao na pravo mjesto za to...uglavnom,javit ću se opet,da javim kako je sve prošlo !

Još jednom,hvala svima...!

0 0 hvala 0
17 godina
SnakeST kaže...

Odnesi ti to računalo tamo gdje si ga kupio i pitaj koji pametnjaković je kombinirao to napajanje sa GTX970. I nadoplati nekih 300-400 kuna za kvalitetno napajanje jer to nikako nije komponenta na kojoj se štedi...

bas to idiot!

a nije ni cudo kod gotovih konfi...a pazi mu mbo sto su uvalili nemre klokat isto...

di kupio konfu  i kolko para

zasto se nisi javio da ti mi nesto slozimo

9 godina
neaktivan

Ma dobro...nisam ja neki PC maher,tako da me overclocking i ne zamara puno.

A šta se tiče obraćanja Vama odje na forumu za slaganje konfiguracije,vjerujte da

bih to i napravio da je bilo više vremena,ali nažalost,bila mi je panika,pa sam išao

na ovakvu soluciju.

Ova gotova konfiguracija je kupljena u dučanu kojega ne bih volio imenovat sada,

a moram reći da sam razočaran ljudima koji tamo radejer sve izgleda tako šlampavo

i amaterski i kao da je dućan otvoren brže-bolje,bez ikakvih ozbiljnih ulaganja.

Ponio sam se sa tim,da je dućan ogranak jedne poznate hrvatske firme,koja je u

zadnje vrijeme na vrhu što se tiče ponuda,ali po meni,jako su mi pali u očima i zato

sam i naveo,da bi rađe sam kupio i montirao napajanje,nego da ga nosim njima !!!

Računalo je plaćeno 7.500 kn,s tim da je dolazilo sa 8GB RAM-a i ja sam uzeo još 8 GB !

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
sealion kaže...

Ma dobro...nisam ja neki PC maher,tako da me overclocking i ne zamara puno.

A šta se tiče obraćanja Vama odje na forumu za slaganje konfiguracije,vjerujte da

bih to i napravio da je bilo više vremena,ali nažalost,bila mi je panika,pa sam išao

na ovakvu soluciju.

Ova gotova konfiguracija je kupljena u dučanu kojega ne bih volio imenovat sada,

a moram reći da sam razočaran ljudima koji tamo radejer sve izgleda tako šlampavo

i amaterski i kao da je dućan otvoren brže-bolje,bez ikakvih ozbiljnih ulaganja.

Ponio sam se sa tim,da je dućan ogranak jedne poznate hrvatske firme,koja je u

zadnje vrijeme na vrhu što se tiče ponuda,ali po meni,jako su mi pali u očima i zato

sam i naveo,da bi rađe sam kupio i montirao napajanje,nego da ga nosim njima !!!

Računalo je plaćeno 7.500 kn,s tim da je dolazilo sa 8GB RAM-a i ja sam uzeo još 8 GB !

Jeli je Extreme Digital?

Andrea
9 godina
neaktivan

Nisu oni

0 0 hvala 0
17 godina

ns forsajte bzvz decka ako nece rec ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
4mal kaže...

ns forsajte bzvz decka ako nece rec ...

Samo pitam, jer vjerojatno i vi znate kakav je extreme digital

Andrea
15 godina

Ak već nisi kupio i ak nije uvjet instar, imaš i jačih za manju cijenu a isto Corsair sam u drugom dućanu http://www.nabava.net/napajanja__310?&q=750w&se=3472

Ja na tvom mjestu ne bi štedio na 100-200kn više. Napajanje ono što možeš jako dugo koristiti ako uzmeš jače i dovoljno kvalitetno. Poslije sve mijenjaš al napajanje ostaje. Ja svoj Corsair TX750W imam već 7-8 godina.

10 godina
neaktivan
dastefan kaže...

Ak već nisi kupio i ak nije uvjet instar, imaš i jačih za manju cijenu a isto Corsair sam u drugom dućanu http://www.nabava.net/napajanja__310?&q=750w&se=3472

Ja na tvom mjestu ne bi štedio na 100-200kn više. Napajanje ono što možeš jako dugo koristiti ako uzmeš jače i dovoljno kvalitetno. Poslije sve mijenjaš al napajanje ostaje. Ja svoj Corsair TX750W imam već 7-8 godina.

900 kn mi gledamo nešto niže, od 500, 600kn za 900kn ću rađe kupit polovni hx1050i, štaće to njemu ima samo gtx 970

Andrea
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 11:46 (ABCD1919).
9 godina
neaktivan

Evo ovako...!

Jučer sam istraživao po internetu za napajanja i gledao sam samo Corsair-a...!

Nakon dugo premišljanja,odlučio sam se za ovaj model:

http://www.corsair.com/en/cs-series-modular-cs650m-650-watt-80-plus-gold-certified-psu-eu

E sad...ja bih volio da mi kažete Vaše mišljenje,je li to o.k. za konfiguraciju koju imam i da bi igre trebale radit

normalno,odnosno,da se PC ne gasi i restarta,kad pokrenem zahtjevnije igre.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

U početku sam gledao ove od 750 W i dosta ljudi kaže,da je to više za onoga koji ima dvije grafičke i 

ko se bavi overclockiranjem,a da je za konfiguraciju sa jednom grafičkom,ovo i više nego dovoljno...

ne znam...eto,ja ću pitat opet...da li ići na 750 W ili ostat na ovih 650 W ?

0 0 hvala 0
15 godina

Imaš na njihovim stranicama kalkulator http://www.corsair.com/en/psu-finder

Dosta je ovo od 650 čak i da klokaš i cpu i grafu i još koji disk ubaciš

9 godina
neaktivan

Dobro onda...ne znam hoću li radit ikakav upgrade u budućnosti uopće,pa ako je o.k. za to,idem na ovaj model !

Od viška snage glava ne boli...!

Zahvaljujem na savjetu !

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Napravio test na Corsair web site-u...malo mi čudno...!

Za ovu moju konfiguraciju,kažu mi da mi je napajanje od 500 W dovoljno,a ovo moje sranje 

AKYGA PRO od 650 w,ne može Bože tebe ništa !

0 0 hvala 0
16 godina
sealion kaže...

Napravio test na Corsair web site-u...malo mi čudno...!

Za ovu moju konfiguraciju,kažu mi da mi je napajanje od 500 W dovoljno,a ovo moje sranje 

AKYGA PRO od 650 w,ne može Bože tebe ništa !

Rekoh ti već, kvaliteta > kvantiteta. To što piše 650 W ne mora značit da je kvalitetno napajanje... Za tu tvoju konfu je dovoljan jedan XFX TS 450 (400 kn).

9 godina
neaktivan

O.k.,hvala...eto,idem na ovoga Corsair-a...već je naručen i trebao bi bi bit za par dana kod mene,

pa se javim opet nakon montaže i testiranja...!

1 0 hvala 0
15 godina

Usporedi specifikacije od corsaira i te akyge

http://www.corsair.com/en/cs-series-modular-cs650m-650-watt-80-plus-gold-certified-psu

http://www.akyga.com/products/8-power-supply-atx-ak-b1-650.html

Usporedi Maximum load na 12V i sve će ti biti jasno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Hvala ti puno na ovome...uhhhh...360 W nasuprot 704 W...a jesu se pretrgali za stavit pravo napajanje,svaka im čast !

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ispravka... 360 W nasuprot 612 W...!!!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa !!!

Evo da se javim nakon obavljenog posla !

Uglavnom,kupljeno je Corsairovo napajanje koje,nakon moje ugradnje,(koju sam radio prvi put) ,nije bilo 100 % uspješno,jer mi neke stvari nisu radile,a neke jesu...

Zatim sam,nakon izgubljenih živaca i saznanja da to ipak nije za mene,odlučio sam se zazvat pomoć...ovom prilikom moram napomenuti ovo...dućan gdje sam kupio

napajanje je HG SPOT u Splitu,zaslužuje sve moje pohvale i preporuke,gdje su ljudi koji tamo rade,toliko fer i korektni u svakom pogledu i svaka im čast na tome...

za razliku od dućana gdje sam uzeo PC,koji je tako jadno opremljen,a trgovci kao sa pazara,što me čudi na brand ove firme i koliko su jaki !!!Uglavnom,nikad više !!!

Odnesem PC jučer ujutro i objasnim u čemu je stvar.Rečeno mi da će se javit kad sve srede..Danas ujutro,dan poslije,zovu iz dućana da ga mogu doć uzet...

sav sretan odem po njega i tamo mi objasne šta nije bilo u redu,tj.šta nisam,odnosno jesam krivo spojio (nije radio prednji ventilator,dvd pogon i novi ugrađeni disk).

Rečeno mi je i da im se javljao i plavi ekran smrti,što je istina jer se i meni javljao isto par puta,te mi je objašnjeno da je do drajvera i da bi bilo najbolje da imstaliram nanovo Windowse.

Dođem doma,upalim ga i vidim da sve lijepo radi,osim toga plavog ekrana smrti,koji mi se opet par puta javio...odmah krenem instalirat nanaovo Windowse,nanovo sve drajvere,napravim

backup i onda instaliram dvije igre kao otprije,novi Rainbow Six i Crysis...i to je ono što želim napomenuti...Iigre napokon rade kako treba i nema nikakvog gašenja i restartanja PC-a !

Ljudi moji...takvo mi je olakšanje došlo,da jednostavno nisam mogao vjerovat da je to napokon to,nakon svih stvari koje sam pokušavao sam otkriti...

I OVOM PRILIKOM,ŽELIM ZAHVALITI SVIMA VAMA OVDJE NA FORUMU,KOJI STE MI SVOJIM SAVJETIMA I PRIJEDLOZIMA,POMOGLI U OVOME I JAKO MI JE DRAGO ZBOG TOGA !

VI STE MI POMOGLI OTKLONITI MOJ VELIKI PROBLEM I JA VAM SE SVIMA OD SRCA ZAHVALJUJEM...!!!

Pozdrav svima,do nekog novog javljanja...živili mi ljudi !!!

3 0 hvala 2
14 godina

Citam od pocetka ovu temu i ne mogu da vjerujem!

Uopce me ne zanima tko je sve pisao,ali samo retardi mogu takvo sto pisati!

Ajmo sada svi meni TD!

Objasnjenje!

Racunalo se restartira usljed opterecenja!

Svi ste u hipu zakljucili da je napajanje i tocka,gotovo,kraj price,to je to,mora odmah kupiti novo!Na takvim "serviserima racunala" firme koje prave hardware zarade 50% svoje ukupne dobiti GARANT!

Da imate imalo pameti zakljucili bi ste da prvo treba probati nešta jednostavnije,besplatno-recimo temperature!

Majke mi moje,ja cim sam procitao na prvoj stranici,odmah mi je to palo na pamet(doduše,mislio sam da nije stavita pasta na neki od procesora,ili ostala spužvica,ili cooler nije dobro sjeo...),ali neeeee,odmah ekipa je ustanovila da treba novo napajanje!

I citam,dalje,da vidim hoce li mu itko spomenuti...no nista....

Svejedno,autoru bi preporucio da jos jednom pogleda kako mu cooleri leže,koje su temperature-jer da hebe rak raka zbog prednjega ventilatora ne bi se trebao tako gasiti!

....Samo posjecam ekipu,ne zaboravite prst dolje!

Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
Da ne spominjemo preporuke bijesnih napajanja koja pokrecu tri takve grafe odjednom
Najlakse tudjim k... gloginje otresat i tudju lovu trosit
Moj PC  
1 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice