pozdrav,imam problem sa ikonama kad upalim pc treba 2 min da se pojave ikone to se pocelo dogadjat kad sam htjeo malo pocistit komp sa ccleanerom,malwarebytes i advanced system care 6 ... imam osjecaj da sam zeznuo to sa ccleanerom kad sam stisnuo fix registry pls help :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a da vratiš to što si očistio sa Recuva.poslije ideš opet čistit ali malo opreznije
a da vratiš to što si očistio sa Recuva.poslije ideš opet čistit ali malo opreznije
neznam kako vratit
skineš sa interneta program Recuva-za vračanje izbrisanih datoteka,otvoriš ga i vračaš izbrisane datoteke ne možeš pogriješiti www.piriform.com/recuva
skineš sa interneta program Recuva-za vračanje izbrisanih datoteka,otvoriš ga i vračaš izbrisane datoteke ne možeš pogriješiti www.piriform.com/recuva
skinuo sam i stavio sam na deep scan potrajat ce 30 min bar tak pise
Imao ja prošli tjedan sličan/isti problem. Nisam niš posebnog radil, jedino advanced systemcare po potrebi odradi kaj mu je već zadano. Nisam stigao istraživat u čemu je problem, no ovaj tjedan je sve opet po starom. Mislim si da je možda do nekog updatea od windowsa, no ko bi ga znal. I nije prvi put da mi se to dogodilo....
Imao ja prošli tjedan sličan/isti problem. Nisam niš posebnog radil, jedino advanced systemcare po potrebi odradi kaj mu je već zadano. Nisam stigao istraživat u čemu je problem, no ovaj tjedan je sve opet po starom. Mislim si da je možda do nekog updatea od windowsa, no ko bi ga znal. I nije prvi put da mi se to dogodilo....
ma meni bio spor komp radi virusa i poskido dns ta tri programa pocistio resetiro pc i pocelo se dogadjat komp se vratio u normalu nije spor vise al eto sad me zeza to sa ikonama
eh sad je problem ja neznam sta treba tu vratit :D
pogledaj po datumu kada si otprilike čistio.ako vratiš bkoju više .nema veze.poslije ćeš se lako riješit duplih datoteka
pogledaj po datumu kada si otprilike čistio.ako vratiš bkoju više .nema veze.poslije ćeš se lako riješit duplih datoteka
vratio sam sve sa zelenom tocko recimo ... al nije nis popravilo da i one crvene i narandjaste vratim il su te rizicne neke ?
ja nebi vraćao one sa crvenomi naranđastim točkama
uvijek kada ides cistiti registry moras napraviti registry backup
uvijek kada ides cistiti registry moras napraviti registry backup
da to znam al problem je sto mi nije doslo pitanje zelim li napravit backup :/ tj spremit
Moralo ti je doći to pitanje. Meni uvijek dođe...
moze li bit do tog da mi komp ne podrzava bas neki od ta 3 programa posto se pale na startu ... mozda windows xp ne podrzava ?
Moralo ti je doći to pitanje. Meni uvijek dođe...
doslo mi kad sam treci-cetvrti put uso u program
Koje komponente imaš?
Koje komponente imaš?
Operating System
Windows XP Professional 32-bit SP3
CPU
Intel Pentium 4 631
Cedar Mill 65nm Technology
RAM
1,00GB Single-Channel DDR2 @ 401MHz (5-5-5-18)
Motherboard
ASUSTeK Computer INC. P5K-VM (LGA775) 42 °C
Graphics
ADI 5P (1024x768@75Hz)
512MB ATI GeCube Radeon X1550 Series (GeCube/InfoTek)
512MB ATI GeCube Radeon X1550 Series Secondary (GeCube/InfoTek)
CrossFire Disabled
Hard Drives
75GB Western Digital WDC WD800BD-22MRA1 (SATA) 37 °C
Optical Drives
TSSTcorp CDDVDW SH-S202N
MHWHON KD2745ERCXE SCSI CdRom Device
Audio
Realtek High Definition Audio
Pošalji sliku da vidimo gdje je problem...
Pošalji sliku da vidimo gdje je problem...
neradi mi nista osim ctrl+alt+del ... kad upalim pc sve normalno ide i kad se pojavi destop treba skoro 2 min da se pojave ikone a pozadina se vidi