imam problem sa pomenutom grafikom. racunar je buldozer athlon II x4 750k ram memorija 8gb hyper beast 2400mhz napajanje frontier 500w(kinez) i hard toshiba 1tb maticna ploca je FM2A85X-M. imam novu grafiku 630gt i ona radi odlicno. ali kad ubacim ovu staru koja je radila extra na starom racunaru sad nece ne prikazuje mi sliku na monitoru a u pozadini se cuje zvuk da je windows podignut (tj upaljen) sad mi nije jasno jel problem stara grafika ili je moje napajanje preslabo da bi pokrenulo nju jer trazi dodatnih 2x6 pin kabla? hvala na odgovoru
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
promjeni napajanje ili probaj karticu kod nekog tko ima kvalitetnije napajanje! ta grafa je gladna struje "ko vrag" i moje misljenje je da ti napajanje to ne moze drzati!
http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2006/11/08/nvidia_geforce_8800_gtx_g80/18
BTW jesi li uopce ukopcao 2x6pin u nju?!
da jesam ubacio sam 2x6 pin. probao sam i gtx 460 isto nece. ustvari izgleda da je moje napajanje uopste i ne pokrece jer ja mogu da dignem sistem i bez grafike jer imam integrisanu na maticnoj :D 100% je do napajanja moram da uzmem neko od 600w. narucio sam danas Blackpower 600w hoce li to biti dovoljno?
sta mislite jel moze da se popravi? video sam da su joj pocrnela 2-3 kondezatora...
Spajati graficku koja trazi 2x6pin dodatno napajanje u racunalo koje koristi lose napajanje je ludost.
Ne znam kako se graficka ponasa kada je pokusas upaliti bez dodatnih napajanja ali to nikako ne moze biti dobro.
Ako su ti pocrnili kondenzatori vrlo vjerojatno si je poslao na vjecna lovista
Edit: Zasto nisi uzeo napajanje iz starog racunala gdje je normalno radila do sada?
zato sto sam stari racunar prodao sa nekom sugavom karticom a nisam izvadio napajanje zajebo se... p.s nisam je palio bez 2x6 pina palio sam je prikljucenu na 2x6 pina ali nije htela da da sliku. kondezatori su ok gledao sam mislio sam da je neki crko pa da promenim.