Problem sa DVD-ROM-om

poruka: 3
|
čitano: 921
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa DVD-ROM-om

Pozdrav svima! Imam jedan cudan problem... Instalirao sam prije par dana Vistu i od tada mi je DVD-ROM poludio. Naime, u random trenutcima on pocne nesto citat a nema nista u njemu. Ponekad mi se sve zmrzne dok se to desava. Uređaj je Pioneer DVR-215D sa najnovijim firmware-om. Čitao sam na Microsoft-ovoj stranici da se to moze rijesiti mijenjanjem neceg u registry-u ali kljuca koji treba zbrisati kod mene nema. Probao sam u Device Manageru otici na uninstall device. Kad sam resetirao komp uredno je ponovno postavio drivere ali problem se jos uvijek desava, doduse trenutno mi se ne zmrznu windowsi prilikom tog cudnog ocitavanja. Neznam dal sam bas bio skroz jasan ali unaprijed vam puno hvala na odgovorima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa DVD-ROM-om

Možda ti je "otišao" DVD pogon?

Iskopčaj pogon i odnesi ga frendu pa ga ubacite. Ako se bude isto ponašao onda je problem u samom DVD pogonu. Ako je moguće probaj ga ukopčati na više mjesta, sa raznim OS-ovima (XP, Vista).

16 godina
neaktivan
RE: Problem sa DVD-ROM-om
Whalter vT kaže...

Možda ti je "otišao" DVD pogon?

Iskopčaj pogon i odnesi ga frendu pa ga ubacite. Ako se bude isto ponašao onda je problem u samom DVD pogonu. Ako je moguće probaj ga ukopčati na više mjesta, sa raznim OS-ovima (XP, Vista).

Palo mi na pamet al' rekao ako je slucajno netko imao slican problem i rjesio ga na nadasve banalan nacin... Smijeh Budem probao tak kak kazes.
Let's just say that if complete and utter chaos was lightning, he'd be the sort to stand on a hilltop in a thunderstorm wearing wet copper armour and shouting 'All gods are bastards'.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice