Pozdrav svima! Imam jedan cudan problem... Instalirao sam prije par dana Vistu i od tada mi je DVD-ROM poludio. Naime, u random trenutcima on pocne nesto citat a nema nista u njemu. Ponekad mi se sve zmrzne dok se to desava. Uređaj je Pioneer DVR-215D sa najnovijim firmware-om. Čitao sam na Microsoft-ovoj stranici da se to moze rijesiti mijenjanjem neceg u registry-u ali kljuca koji treba zbrisati kod mene nema. Probao sam u Device Manageru otici na uninstall device. Kad sam resetirao komp uredno je ponovno postavio drivere ali problem se jos uvijek desava, doduse trenutno mi se ne zmrznu windowsi prilikom tog cudnog ocitavanja. Neznam dal sam bas bio skroz jasan ali unaprijed vam puno hvala na odgovorima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda ti je "otišao" DVD pogon?
Iskopčaj pogon i odnesi ga frendu pa ga ubacite. Ako se bude isto ponašao onda je problem u samom DVD pogonu. Ako je moguće probaj ga ukopčati na više mjesta, sa raznim OS-ovima (XP, Vista).
Možda ti je "otišao" DVD pogon?
Iskopčaj pogon i odnesi ga frendu pa ga ubacite. Ako se bude isto ponašao onda je problem u samom DVD pogonu. Ako je moguće probaj ga ukopčati na više mjesta, sa raznim OS-ovima (XP, Vista).