Problem sa bassom u slusalicama

poruka: 3
|
čitano: 739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa bassom u slusalicama

Imam slusalice Sennheiser HD 419, koristim ih samo za pc i općenito sam zadovoljan zvukom. No danas sam ih 1. put ukljucio na mobitel i ostao sam bas iznenden zvukom. Bass je puno dublji i glasniji neg kada su ukljucene na pc-u. I to za 50-ak% otprilike bolji bass. Dal mogu sta napraviti da ih i na pc-u pojacam, da izvucem maksimum iz njih ili bar da bude zvuk kao na mobitelu?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Problem sa bassom u slusalicama

Možda: 

a) player na mobu nije transparentan ili imaš "audio enhancement" omogućen (Beats Audio i slično, pogledaj u postavkama).

b) teoretski: problemi s fazom, ali mi nije jasno kako bi se to moglo dogoditi. Možda je faza na slušalicama okrenuta, možda na mobu a možda na kompu.

Rješenje: koji god player koristiš na kompu, nađi EQ opcije i izaberi preset koji ti odgovara(tipa Full Bass and Treble).

10 godina
neaktivan
Re: Problem sa bassom u slusalicama
maxy0 kaže...

Imam slusalice Sennheiser HD 419, koristim ih samo za pc i općenito sam zadovoljan zvukom. No danas sam ih 1. put ukljucio na mobitel i ostao sam bas iznenden zvukom. Bass je puno dublji i glasniji neg kada su ukljucene na pc-u. I to za 50-ak% otprilike bolji bass. Dal mogu sta napraviti da ih i na pc-u pojacam, da izvucem maksimum iz njih ili bar da bude zvuk kao na mobitelu?

Nabavi si neko pojačalo spoji u pc i sluške u pojačalo i naravno , pojačaj bass, imaš u realteku na pc-u upravljanje zvukom

Andrea
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice