Prebučna grafička kartica

poruka: 4
|
čitano: 2.019
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Naime,rijec je o ovoj kartici koja mi je postala prebucna!

U zahtjevnijih igara,zavrti fan na svoj maximum i javlja se zvuk poput onoga kada neka od zica dira ventilator "klepetanje"

Koliko sam primjetio njen fan ima 3 brzine(min,normal i max),samo na max se cuje to klepetanje!

Temperature su ok od 45-75 stupnjeva pri najvecem opterecenju.Prasina ocistita i nikakva zica ne dira vent!

Grafa radi uredno!

Samo to klepetanje pri max opterecenju me zivcira i dosta se cuje,ima li itko kakvo rjesenje?Sto jeftinije naravno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možeš probati kontrolirati brzinu vrtnje ventilatora preko drivera!

BTW, slika nam ništa ne znači!!!!

Ili napiši model kartice ili ako već daješ link - daj na stranicu proizvođača ili na neku drugu stranice gdje se vide podaci o kartici!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Prebučna grafička kartica
godo kaže...

Možeš probati kontrolirati brzinu vrtnje ventilatora preko drivera!

BTW, slika nam ništa ne znači!!!!

Ili napiši model kartice ili ako već daješ link - daj na stranicu proizvođača ili na neku drugu stranice gdje se vide podaci o kartici!

GTS 250-verzija sa 1 GB ddr3 i 1.9 dual core cpu-pise pod moj PC.Sliku sam dao jer sam nedavno saznao da postoji vise vrsta GTS 250,od jacine do dizajna.Primjer , Primjer , Primjer ,  Primjer

Pa sam mislio da je bitno da vidite gdje se vent nalazi.

Di to u driveru graficke mogu kontrolirati brzinu? Imam NVIDIA control panel i NVIDIA GeForce experience,ne mogu naci nista tamo sto se tice hardwarea uopce!

15 godina

Instaliraj si MSI Afterburner i tamo u opcijama podesi vent kako zelis :

primjer primjer

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice