Prvo hp wireless assystentpa onda driver
Prvo hp wireless assystentpa onda driver
ajde ovako uradi:
Idi desnom tipkom na my computer, pa propertise, zatim idi hardware, pa device menager.
Vidi tu jel ima zutih usklicnika, ili upitnika kakvih?
Najbolje bi bilo da screenshot posaljes: Kad ti otvorio to, kliknes tipku na tipkovnici "PRTSCR" negdje je iznad onih strelica gore dlje ljevo desno. Kad si kliknuo, idi u Paint (program za crtanje) i tu klikni Ctrl + V, i sacuvaj sliku kao ime.png Kad si to uradio, imas tu u forumu, kad pises poruku, ispod pise u kvadraticu (dodaj sliku s racunala) klikni ti i onda klikni Browse i nadi tu sliku ime.png i onda kliknes otvori da doda sliku i na kraju klikni na Prebaci, pa da vidimo sta se desava.
Znam da ima malo vise ovoga, ali nije tesko.
instalirao sam ovo wireless asistent opet isto.Ima jako puno upitnika javim se veceras ili sutra sada nemam vremena moram ici na posao ali imat ce tu ocito dosta posla.
A tog frenda nazovi i zahvai mu se na kvalitetno i temeljo obavljenom poslu.
JOOOOOOOJ što je meni ovaj Josip sladak!!!!!!!

Josipe samo ti pitaj,nemoj se sekirati,nije se nitko pametan rodio,vjeruj mi
ovi forumasi su OK,svi ti zele pomoci!
Samo ti pitaj,nije sramota!
JOOOOOOOJ što je meni ovaj Josip sladak!!!!!!!

Josipe samo ti pitaj,nemoj se sekirati,nije se nitko pametan rodio,vjeruj mi
ovi forumasi su OK,svi ti zele pomoci!
Samo ti pitaj,nije sramota!

Kada se samo ja sjetim sta sam ja bubala..........
.....i bubam jos........!
Nemojte spamati temu.
ajde ovako uradi:
Idi desnom tipkom na my computer, pa propertise, zatim idi hardware, pa device menager.
Vidi tu jel ima zutih usklicnika, ili upitnika kakvih?
Najbolje bi bilo da screenshot posaljes: Kad ti otvorio to, kliknes tipku na tipkovnici "PRTSCR" negdje je iznad onih strelica gore dlje ljevo desno. Kad si kliknuo, idi u Paint (program za crtanje) i tu klikni Ctrl + V, i sacuvaj sliku kao ime.png Kad si to uradio, imas tu u forumu, kad pises poruku, ispod pise u kvadraticu (dodaj sliku s racunala) klikni ti i onda klikni Browse i nadi tu sliku ime.png i onda kliknes otvori da doda sliku i na kraju klikni na Prebaci, pa da vidimo sta se desava.
Znam da ima malo vise ovoga, ali nije tesko.
Evo provijerio sam kako ste mi rekli imam upitnike na ovim stvarima:
-Mass storage controller
-PCI modem
-PCI Simple communications controler
-Video controler(VGA Compatible)
E sada ako mi mozete objasniti sta to sve znaci i kako rijesiti jednu po jednu stvar.
Ovako, probaj skinuti ove stvari i snimiti:
jbt, sta ti je on samo win nabacio?
Pa valjda se pod instalacijom windowsa podrazumijevaju driveri. OS nije funkcionalan ako nisu driveri nabaceni.
Ovako, probaj skinuti ove stvari i snimiti:
jbt, sta ti je on samo win nabacio?
Pa valjda se pod instalacijom windowsa podrazumijevaju driveri. OS nije funkcionalan ako nisu driveri nabaceni.
Ocito netko maglu prodaje, i pod instalacijom win-a misli samo zavrsiti instalaciju nacisto i gotovo. Ali, to su vjerovatno ovi danasnji "prijatelji" kojima je tesko sjesti dodatnih pola sata i potrositi kojih 100 mb prometa da bi zavrsili posao.
A kad pomislim sta ja sve ljudima radim kad ima radim komp i pogledam ovog koji je ubacio cd i samo udarao enter i kad se pojavio desktop bubnuo cifru i otsao ;)
čisti bezobrazluk, pogotovo tako nešto napraviti nekome tko se ne razumije u računala - i onda ga ostaviti da se snalazi sam..
Nije u redu...............
Nije u redu...............
pa sto trolas?
odgovaras na temu kojoj je jucer bio zadnji post sa "nije u redu"? sta nije u redu?
pa sto trolas?
odgovaras na temu kojoj je jucer bio zadnji post sa "nije u redu"? sta nije u redu?
Dobro, nema potrebe za uzrujavanjem............
Sorry nisam gledo kad je bio zadnji post................
Nije u redu dic windowse a ne instalirat covjeku drivere............
ZAnima me ako mi mozete pomoci kako da otipkam plus sta god sam probao ne ide,plus mi se nalazi na tipki gdje je slovo Đ ali koju god kombinaciju probam ne ide.
probaj stisnuti tipku alt gr i tipku gdje ti je plus, istovremeno, alt gr je pokraj razmaknice.
probaj stisnuti tipku alt gr i tipku gdje ti je plus, istovremeno, alt gr je pokraj razmaknice.
Nista pokazuje mi se normalno slovo đ.
Koji ti je jezik tastature?
Koji ti je jezik tastature?
Neznam a gdje to mogu vidjeti?
Ako je to ovo sto sam nasao onda je hrvatski ako idem u kontrol panel pa onda regional and language options.
Meni je plus lijevo od baclspace.
hvala i kod mene je nasao sam.
evo da ne otvaram novu temu,pitat ću ovdje.
instalirao sam win 7 susjedu,isti koji ja koristim i koji meni radi bez ijedne greške.
ali kad sam njemu instalirao nema zvuka.matična je asus k8v-x se i nema cd s driverom.pa sad nemam pojma gdje da ga nađem i da li je uopće to samo problem?
jesam ali mi samo neki bios update daje