Pomoc oko zvuka

poruka: 135
|
čitano: 23.803
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko zvuka

heh, ja sam direktor samo sebi  Neodlučan ali kad narastem možda budem veeeeliki direktor kao i ti  SmijehNamigiva

p.s. nemoj dionice podravke, završiti ćeš u buksi Smijeh

15 godina
neaktivan
Pomoc oko zvuka

Pa ajd ako je ovo tema "pomoc oko zvuka" ima ja jedan problem...............

Imam laptop sa realtek zvucnom karticom i kad sam mu stavio windows 7 on je sam nasao driver ali zvuk mi šusti ne uvijek nego kad su malo visi tonovi i kad je jace pojacano, sad bas gledam po internetu i nasao sam verziju drivera za windows 7 al sad ne znam hoce li on biti dobar za ovu karticu Realtek ALC268 @ SiS High Definition Audio Controller PCI...............

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ivane najjednostavnije ti je da probaš, ako ne bude valjalo lako ga obrišeš. već je bilo nekih tema o šuškanju i pucketanju zvuka s tim karticama pod windows 7 i svi su se žalili na drivere..

16 godina
neaktivan
Pomoc oko zvuka

Naziv matične ploče: Epox EP-8RDA+ / FIC AU11 Chameleon------evo taj driver trebam da dobijem zvuk,ali ga nigdje ne mogu nači,pa ako netko pametniji od mene (što nije teško biti) može nači,bilo bi turbo super.robi je dosad bio ultimativni kralj u tome,pa se nadam da neče ni sad biti problema.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mozda je lakse kupiti drugu zvucnu ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Mozda je lakse kupiti drugu zvucnu ;)

nije za mene,a onda bi susjed morao ići nekom da mu to ugradi (jer ja mu to neću đabe) pa bi ga zajedno s zvučnom koštalo više nego bi on mogao i htio platiti,a uz to ni ja ne bi onda ništa napravio.a jesi li ti probao nači pa zato kažeš da lakše?

Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface   PCI---ovo mi piše u everestu pod multimedijom kao zvuk,mogu li nešto s tim napraviti?

16 godina
neaktivan
Pomoc oko zvuka

hvala ne treba mi više,sredio sam mu sve.

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad si malo i bezobrazan. Vidi koliko postova da se tebi pomogne i ti na kraju rijesis i kazes rijesio sam. A sta ako nekom drugom zatreba? Nije ti palo na pamet napisati kako si rijesio? Lijepo sa tvoje strane.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Sad si malo i bezobrazan. Vidi koliko postova da se tebi pomogne i ti na kraju rijesis i kazes rijesio sam. A sta ako nekom drugom zatreba? Nije ti palo na pamet napisati kako si rijesio? Lijepo sa tvoje strane.

u pravu si!nisam ja riješio nego "driver genius profesional" je to obavio za mene.krasna stvarčica,valjda će mi uvijek takve stvari riješiti.Cool

15 godina
neaktivan
Pomoc oko zvuka

Nestala mi je ikona za zvuk u donjoj traci di pojačavam. Ušla sam u control panel pa u "sounds and audio devices" i tu pise "no audio device", ne znam kako je nestalo i zašto, vidila sam slučajno kad sam htjela poslušati pjesmu. Laptop HP510.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
oliii kaže...

Nestala mi je ikona za zvuk u donjoj traci di pojačavam. Ušla sam u control panel pa u "sounds and audio devices" i tu pise "no audio device", ne znam kako je nestalo i zašto, vidila sam slučajno kad sam htjela poslušati pjesmu. Laptop HP510.

vjerojatno je obrisan driver za zvuk. uzmi cd koji ti je došao s laptopom, nađi adio drivrers na tom cd-u i ponovno instaliraj te drivere. ako nemaš taj cd, trebati će nam neki podaci o laptopu pa ćemo naći te drivere na netu.

ne znam koji je to hp 510 da nije hp 4510?

17 godina
neaktivan
oliii

ajmo...

skini everest home edition...

idi na multimedia - PCI / PnP devices...

prntsc i postaj slikicu vamo... :)
naci cemo ti drivere...
In Control
15 godina
neaktivan
Pomoc oko zvuka

na kompu mi nema uopce zvuka akad idem upaliti pjesmu pise  bad directsound driver.please install proper drivers or select another device in configuration error code 8878000a

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Potrebna mi je pomoc kupio sam komp ali sam dobio poruku od windowsa da kljuc ovog proizvoda nije dodijelio windows a tip se ne javlja na mob.Sta da radim sada.

josip
17 godina
neaktivan
josipjukic kaže...

Potrebna mi je pomoc kupio sam komp ali sam dobio poruku od windowsa da kljuc ovog proizvoda nije dodijelio windows a tip se ne javlja na mob.Sta da radim sada.

Ne znam zasto si to u topic pomoc oko zvuka...

Glavno windowsi su ti nelegalni...

In Control
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice