Plavi ekran i nakon toga restarta se PC

poruka: 6
|
čitano: 2.821
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovo se ne dogada cesto, ali dogodi se kada gasim Google Chrome, pc se zamrzne na 1 sec. i pojavi se ovo-

http://s21.postimg.org/eilc5bdlz/IMG_0102_1.jpg

Nakon sto ukljucim racunalo pojavi se ovaj prozorcic http://prntscr.com/5ve1a2 ja pritisnem check solution, odradi svoje i samo se zatvori kao da nista nisam stisnuo. 

POMOCCC!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 23:47 (gogi321).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na forumu postoji BSOD tema, ako je nemozes pronaci, koristi trazilicu. Pomogao bih ti i ovdje ali nevidim sliku bsod-a, koja govori puno, jer je 180x180?!

Never let a computer know you are in a hurry.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Windows, Memorija ili HDD.

Downloadaj ovo.

Prikaz sourcea.

Spremi i pokreni: WinRepair.cmd (kao administrator)

Način rada:

Faza 1A: Dodaje sebe u starup
Faza 1B: Pokrece chkdsk
Faza 1C: Reboot
Faza 2A: Brise sebe iz starupa
Faza 2B: SFC /SCANNOW
Faza 2C: dism /online /cleanup-image /restorehealth
Faza 2D: Reboot

Budući da sam neko vrijeme bio "osudjen" raditi na računalo s HDD-om koji ima bad sectora, Winows se relativno često "kvario", tako da sam napravio ovo kao quick fix, i radi svoje.

Bilo bi dobro da testiras memoriju i HDD (ili ovo.), i onda postas rezultate.

I dont care that they stole my idea . . I care that they dont have any of their own. — Nikola Tesla
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 13:33 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ako ništa drugo od navedenoga šta su kolege ti več rekli, jednostavno probaj ući na safe mod i prebaci sve sa glavne particije na sporednu . Zatim formatiraj PC i kad to napraviš pretrazi HDD sa nekim od programa , imaš TuneUp i naravno kasnije ga defregmentiraj.

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Plavi ekran i nakon toga restarta se PC

win bez SP1 i nadogradnji, logična predpostavka to je uzrok + MSovi interesi (loader-yogurt).

-moguće, problem npr RAM, HDD, temperature.. ili neki drugi kvar + driveri (jer ako sys nije updatean sve je povezano, npr directx-vga acceleracija browsera itd itd.).

quicktest, boot liveOSa (ubuntu, hirens/miniPE..) tamo ima i testove za RAM-HDD, možeš na internet vidjeti dali se ruši itd. Ako je problem isti tad je kvar, ako problema nema tad je nešto softwarea, update pa nadalje, do malwarea.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice