Pc ne pali

poruka: 15
|
čitano: 2.538
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pc ne pali

Lga 775 asus p5g41t-mlx2/gb.  Ne pravi nikakav beep, nista samo vrti a ne daje sliku . mijenjao monitor,ubacio iz tog kompa"pokvarenog" kompa  u svoj grafu ,grafa radi , mijenjo hard , mijenjo napajanje. Stavljo svoju ispravnu grafu u taj"pokvareni" komp i opet isto .Ram nemam drugi da probam, i proc nemam di ubacit. Ali nekak mislim da je osla ploca , da je procesor ploca  bi pistala ? Jer ona bas nista ne pisti.

Ps izvadim ram iz ploce i opet ne pisti

jos jedan PS , ova maticna nema konektor za SPEAKER :S

Current : desireHD S-OFF - unlocked - JellyTime rom | Old : EVO 3D, Nexus , Iphone 4S ,One X, GTi9300,XPERIA S
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 14:06 (g3arv8).

0 0 hvala 0
14 godina
Pc ne pali

ako je samo crna slika i vrti do beskraja 100% je ploča..

Som la gent blaugrana

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pc ne pali

meni nije izbacivalo sliku zbog proca bio sam ga pokvario tj one iglice sam skrivio.....

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pc ne pali

Znaci jedino provjerit mogu da ovaj 775 procesor stavim u drugi komp , pa da njega eliminiram ? Onda zapravo ostaje samo ploca

Current : desireHD S-OFF - unlocked - JellyTime rom | Old : EVO 3D, Nexus , Iphone 4S ,One X, GTi9300,XPERIA S

0 0 hvala 0
14 godina
Pc ne pali

Ako ti je ram neispravan opet ce ti bit samo crna slika, tako da ti savjetujem da prvo probas nabavit ram i probat....

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pc ne pali

probaj stavit u drugi komp pa vidi .... meni je ram bio smrdan pa mi je izbacivalo plav ekran .

Gaming 4ever.
14 godina
Pc ne pali

kod mene nista ne izbacuje , monitor crn i ledica titra, koda nije spojen monitor na kuciste

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pc ne pali
g3arv8 kaže...

kod mene nista ne izbacuje , monitor crn i ledica titra, koda nije spojen monitor na kuciste

probaj s drugim ram-om....

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
Pc ne pali

cekat ce do ponedjeljka nema nitko od frendova ddr3 , svi na ddr2 i amd, odnijet cu ga u servis na dijagnostiku da eliminiram uljeza pa cu uzeti novi dio, btw hvala na prijedlozima

0 0 hvala 0
15 godina
Pc ne pali
tako je i meni bilo 2x vec i izgleda da je otiso utor za grafu odnio na servis i sve u redu sad
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pc ne pali

ali ako nisam u krivu ova ploca ima integriranu grafu? probao spojiti i isto

0 0 hvala 0
14 godina
Pc ne pali

da javim rezultat, kupio novu plocu , ugradio sve radi kao podmazano :) 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pc ne pali

a čuj da je do procesora,nebih uopće upalio računalo. Vidim da ploča ima intergrirani grafički čip na sebi,još ako koristi tehnologiju intergrirani čip + grafulja radi "smanjenja opterećenja napajanja".Lako moguće da ti je taj čip  otišao koristio ti grafulju ili ne. probaj nabaviti drugu matičnu ili barem matičnu za te djelove koje posjeduješ i prebodi sve. Procesor i ram-i su zadnje što će krepat osim ako ti fizički nezadereš površinu proceosra ili ga pogrešno postaviš i saviješ izvode(koje možeš da ispraviš),a kod radne ako nedobiju prenapon kad ih uzemljiš ako uhvatiš ram dok nedugo nakon rada računala,ram koristi negativan elektricitet pa je lako da se "spale" pločice ako ostane napona u njima(statički elektricitet). Tako da bih ja rekao da je do ploče točnije do djela matične koji nadzire pci/agp utor i vezano sve oko toga.

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pc ne pali

problem je u tome sto je to 775 socket , ( nije moje racunalo , vlasnik racunala izricito hoce novu plocu ) tako da sam uzeo u ADM-u http://www.asrock.com/mb/Intel/G41M-VS3%20R2.0/ , isto ima integriranu grafu :)  , hocu reci nisam imao velik izbor ploca

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pc ne pali

ako do sad nisi.... izvadi ram i ponovo ga stavi pa vidi onda

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice