Neprepoznavanje USB-a

poruka: 4
|
čitano: 1.928
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Neprepoznavanje USB-a

Ovako, imam jedan problem. kada stavim usb u port windowsi mi ga prepoznaju, ali ga nema nigde u my computer-u... Problem se dogodio nakon restartanja računala, s time da je usb stick bio cjelo vrijeme u portu. Probao sam sa usb recovery programima, oni ga prepoznaju fizicki, ali mu nemogu pristupiti... Kako mogu vratiti podatke iz usb-a, jer su mi jako bitni?

Moze pomoc..

thx

MBO Asus P5KC, P35 // Intel Core 2 Duo E8200, 2,66 GHz, 6MB Cache // Kingmax 4x1 GB DDR 2-800 // Gigabyte Radeon HD 3870, 512 MB, 256 bit, GDDR3 // Seagate Barracuda SATA 320 GB // Chieftec 550W // LG
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Neprepoznavanje USB-a

Za pocetak ga probaj stavit u drugi komp, ako bude sve ok onda ti je do kompa a ako ne onda imas isti problem kao i ja prije nekoliko mjeseci

Google is your friend!!!
17 godina
neaktivan
vec isprobano... daj postaj kak si ti rjesil problem, ak jesi?
MBO Asus P5KC, P35 // Intel Core 2 Duo E8200, 2,66 GHz, 6MB Cache // Kingmax 4x1 GB DDR 2-800 // Gigabyte Radeon HD 3870, 512 MB, 256 bit, GDDR3 // Seagate Barracuda SATA 320 GB // Chieftec 550W // LG
16 godina

Problem mi se pojavio sam na tom usb-u, pa sam jednostavno mislio da je neispravan i demolirao ga Smijeh

Dakle nisam rijesio problem

Google is your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 20:02 (passat).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice