Nepoznati problem s kompom xD

poruka: 9
|
čitano: 1.408
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Ovako, sorry ako vec ima neka tema o ovome ali stvarno sam nov i nemam bas poima o ovim forum šprehama. Znači dešava mi se sljedeče. Komp upali sve 5, ali spor je skroooooz. Znači filmovi štekaju, na browserima non stop poruke " Not Responding" i Plugin cannot respond/crashed... Dok udjem u My Comp. prođe vječnost... sad nezz u čemu bi mogla bit stvar... Obavio reinstal windowsa, formatiranje diskova... sve komplet .. temperature su skroz normalne...

Windows 7 Ultimate 32-bit

AMD Athlon 64 3000+

Orleans 90nm Technology

1,00GB Dual-Channel DDR2 @ 258MHz (4-4-4-12)

MSI MS-7309 (CPU 1)

512MB ATI Radeon HD 4350 (Microsoft Corporation WDDM 1.1) (Gigabyte)

149GB Seagate ST316081 2AS SCSI Disk Device (SATA)

Ako itko ima kakvo misljenje bio bi zahvalan. Ty :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako dizes windows update, probaj ne dizati.. Meni to totalno uspori komp..

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Nepoznati problem s kompom xD

Ma nie do toga posto ja vidim da mi je i instal widowsa u banani :/ prije mi je trebalo 10 min da zavrsi bilo je ono 15%/46%/78%/kraj a sad ide 1.2.3.4.5% etc. ... Znam da je nesto od komponenta riknulo najvjerojatnije ali nisam bas strucan 

pa nemogu ni pretpostavit sta :/ tj. razmisljam da nije Hard ili RAM ali nezz jel moguce da mi se to desava radi grafe ili proce :/

13 godina
Imas 1GB ddr2 mem. Neznam kako ti do sada nije bio uzasno spor...
Ubaci jos jedan keks ddr2 pa vidi jel bolje-mora bit.
uBlowMeBro?
17 godina
neaktivan
Nixy94 kaže...

Ovako, sorry ako vec ima neka tema o ovome ali stvarno sam nov i nemam bas poima o ovim forum šprehama. Znači dešava mi se sljedeče. Komp upali sve 5, ali spor je skroooooz. Znači filmovi štekaju, na browserima non stop poruke " Not Responding" i Plugin cannot respond/crashed... Dok udjem u My Comp. prođe vječnost... sad nezz u čemu bi mogla bit stvar... Obavio reinstal windowsa, formatiranje diskova... sve komplet .. temperature su skroz normalne...

Windows 7 Ultimate 32-bit

....

Ako itko ima kakvo misljenje bio bi zahvalan. Ty :)

Instaliraj program HD Tune i malo preskeniraj hard disk, nešto su mi sumnjive te poruke i sporost kompjutera. Sumnjam na SATA kabal da nije ispravan ili dobro prikopčan ili nešto nije uredu sa hard diskom.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
neaktivan

Skinuh to jucer, i stavio sam da mi preko noci radi.... Naslo mi je bar 50ak crvenih Bad Sectora u prvih 20 redova.... jel moguce da je radi toga??

12 godina
neaktivan
u2 :D imam dva po 512mb tako da bi trebo mjenjat oba dva ^^ ali inace rade solidno za ono sto meni treba na ovom kompu...
17 godina
neaktivan
Nixy94 kaže...

Skinuh to jucer, i stavio sam da mi preko noci radi.... Naslo mi je bar 50ak crvenih Bad Sectora u prvih 20 redova.... jel moguce da je radi toga??

Naravno, to je početak kraja tvog hard diska. Preporučujem ti da nabaviš novi disk i prebaciš sadržaje sa starog diska.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
neaktivan
Hvala :) Nabavit cu novi HDD :) bar to sad nije skupo ^_^
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice