Nepoznat kvar na kompjutoru

poruka: 3
|
čitano: 730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam neki problem s kompjutorom od kojeg mi se kvare misevi i tipkovnice. Nedavno mi se pokvarila jedna tipkovnica. Takoder imam 3 misa, koja samo ponekad rade. Jedan je nedavno kupljen Razer Cooperhead, drugi X7 i treci je neki stari Genius. Posto su svi USB konekcija, instalirao sam usb adapter ali to nije pomoglo. Takoder nisam otkrio nijedan virus ni sa mojim ESET-om ni sa KASPERSKY-im. Htio bi uradio formatiranje diska, ali nisam siguran hoce li to pomoci. Znam da sigurno nije do miseva, jer su svi radili do nedavno. Ako je tko imao slican problem, bio bi zahvalan na pomoci.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nepoznat kvar na kompjutoru

Kvare li se i drugi uređaji koji stoje duže vrijeme spojeni na USB? Ovo pomalo nalikuje na problem s napajanjem (+5V ili +5VSB linija, ovisno kako ti je postavljeno napajanje USB periferije na ploči).

Provjeri pomoću npr HWmonitora stanje napona (a po mogućnosti i multimetrom).

KaeR
16 godina

I mozes jos eventualno probat nabavit usb hub sa vlastitim napajanjem , testirat ga kako se ponasa na svim pojedinacnim usb utorima na kompu (pa i front panel), rastavi , očisti, sastavi komp.

Probaj kod frenda ili susjeda tu istu periferiju ,vidi kako se ponaša, ako bas nisi 100% siguran. Probaj i drugo napajanje.

https://www.youtube.com/watch?v=Xbp6umQT58A
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice