Molim pomoć. Pretražih sve i svašta, no ne nađoh ništa konkretno.
Dakle imam matičnu Asus P5W DH Deluxe. 4 gb rama (Cruical, 800Mhz), ATI X1600Pro, Core duo 6700, napajanje Corsair HX850.
Dakle nakon što mi je staro napajanje riknilo, kupih nadedeno corsair i složih ponovno cijelo racunalo. Očistio, stavio nove paste i sve fino posložio. Pažljivo sam radio da nešto ne oštetim, naravno.
Moj problem je sljedeči:
Složeno računalo s novim napajanjem sam spojio i upalio i sve ok radilo prva dva paljenja. Kod drugog paljenja, pokušah pokrenuti nešto i računalo se resetira i stoji, tj. niti ne boota niti mogu u bios niti dođe do podizanja sustava.
Znači kad je sve spojeno na matičnoj svijetli LEDica da ima struje. No uključim računalo na prekidač, disk se krene vrtjeti, ventilatori se vrte, no nema onog "beepa" kad bi trebao početi bootati. Također na ekranu ne vidim ništa, kao da nije monitor ni spojen. Piše "No signal". Grafičku sam mogao provjeriti na drugom računalu - ispravna je. Radio sam CLEAR CMOS, nula bodova, sve isto. Miš normalno svijetli. Tipkovnica ne, jer ona zasvijetli tek kada se krene bootati. NEznam u čemu bi mogla biti stvar. Sumnjam na neke stvari, no prvo bih htio čuti vaše mišljenje.
Unaprijed hvala svima na pomoći.