Ne radi komp

poruka: 14
|
čitano: 2.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ne radi komp

Pozdrav,

imam jedan problem...napajnaje radi,hard disk radi jer sam ga premjestio u drugi komp i radi,ventilator za grafučku radi dakle radi i grafička valjda,ventilator na procesuru radi dakle valdja radi i procesor ali mi se windowsi ne dignu a niti bios ni ništa samo je crna slika na ekranu...moguće je da je možda otišla matična ili ove ostale komponente nebi radile da je matična otišla jer neznam kaj bi drugo bilo

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Ne radi komp
si prcko sta ili nisi nis diro?
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
15 godina
neaktivan
Ne radi komp

ako na grafi vrti ventilator nemora znacit da ona radi.. Meni najprije izgleda da je grafa otisla.. Pokusaj je ubost u drugi komp pa vidi sta ce biti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisam ništa dirao...

15 godina
neaktivan

da budem probao...a matična to nije otišlo ili

15 godina
neaktivan

pa gle neznam.. Ali mislim da najprije grafa.. pokusaj prvo nju zamjenit od kojeg frenda posudit pa vidi

15 godina
neaktivan

Jel ti se čuje beep? Ako se ne čuje onda je matična otišla. Grafička je ok.

15 godina
neaktivan

nop ne čuje se bip...ali napajnje šljaka i ventilatir radi na procesoru i na grafički

15 godina
neaktivan
Ne radi komp

Pogledaj u kakvom su ti stanju kondenzatori na maticnoj.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Onda ti je matična otišla. Da se čuje beep, a crni ekran onda može biti od grafičke pa sve do procesora. Ako se čuje više puta onda memorija nije dobra.

Kako se tebi ništa ne čuje onda je matična, a to što ti ventilatori rade je normalno zato kaj oni ne vuku napajanje sa matične već su direktno spojeni

na tvoje napajanje od 500 W ili koliko ti je već ono. Grafička kartica ti može, a i ne mora imati zasebno napajanje. I da je matična otišla, neki njezin dio

grafička kartica se preko nje može napajati i vrtjeti svoj vlastiti ventilator.

14 godina
protjeran
DJ Danyel kaže...

I on ce sad pogledat kakvi su i nece znat kakvi trebaju biti.

Ako su napuhnuti ko male bacve onda su kondenzatori otisli.

15 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...
DJ Danyel kaže...

I on ce sad pogledat kakvi su i nece znat kakvi trebaju biti.

Ako su napuhnuti ko male bacve onda su kondenzatori otisli.

Zaboravio sam napisati. Jer inace ljudi koji sami pokusavaju popraviti svoje racunalo znaju barem nesto o tome.

16 godina
Ne radi komp

dajem svoj glas za maticnu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tido35 kaže...

Pozdrav,

imam jedan problem...napajnaje radi,hard disk radi jer sam ga premjestio u drugi komp i radi,ventilator za grafučku radi dakle radi i grafička valjda,ventilator na procesuru radi dakle valdja radi i procesor ali mi se windowsi ne dignu a niti bios ni ništa samo je crna slika na ekranu...moguće je da je možda otišla matična ili ove ostale komponente nebi radile da je matična otišla jer neznam kaj bi drugo bilo

Meni je tako bilo isto i bio je problem sa RAM memorijom imao sam dvije pločice jednu od 2 gb jedu od 512 MB i rješio sam tako što sam izvadio ovu od 512MB,a ovu drugu premjesti u četvrti slot.Nijedna druga kombnacija nije radila. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice