Monitor se cudno ponasa kada igram LOL

poruka: 8
|
čitano: 2.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Ej ljudi trebao bi pomoc. Svaki put kad igram LOL mi ekran pocne blicat. Svakih 10ak minuta mi se na jaaako kratko vrijeme pojavi ili zelena crta ili mi cijeli ekran blicne u bijelo. Kada ne igram League ekran radi normalno. Imam Dell u2312HM ako to ikako pomaze. Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
14 godina

xrated789

- Pogledaj temperature s HW monitor.

- Napiši o kojoj konfiguraciji se radi.

- Meni ovo izgleda kao da grafička izbacuje artefakte.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 21:23 (Valentin17).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel mi mozes poslat program kojim mjerim temperaturu?
Komp je samo par mjeseci star, a graficka je MSI HD 7850 2 GB OC edition

Mislim da nije nista sa grafickom jer League nije bas zahtjevna igrica a i igram ju skoro na low. A i s tom grafickom sam igrao i BF4 i igram BF3, CS:GO, BO2 i skoro sve igrice su na high tako da ...

Hvala na pomoci  

0 0 hvala 0
13 godina
Ja mislim da je vrijeme da prestanes igrati LOL i da pocnes igrati Dotu kao sav normalan narod. Eto i racunar ti se buni.
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Monitor se cudno ponasa kada igram LOL
xrated789 kaže...

Ej ljudi trebao bi pomoc. Svaki put kad igram LOL mi ekran pocne blicat. Svakih 10ak minuta mi se na jaaako kratko vrijeme pojavi ili zelena crta ili mi cijeli ekran blicne u bijelo. Kada ne igram League ekran radi normalno. Imam Dell u2312HM ako to ikako pomaze. Unaprijed hvala

Imamo iste kartice. Jesi li ju OC-o?
Ja sam imao artefakte jer sam OC-ao u trixxu pa kad bih izasao bi mi se resetao samo gpu clock, a mem clock bi osto isti, i imao bih ovo: 900/1350 na 1.19V... Znaci, resetaj clockove, ili nadji neki koji ti odgovara, meni je 1150/1350 sa 1.19V stabilno bez artefakata...

Takodjer, updateaj drivere za grafu... Imas najobicnije artefakte, samo sto je tebi to svakih 10 minuta, a meni je znalo biti svakih 5 sekundi...

[img]http://ch-slike.com/images/2013/09/09/buyYn.png[/img]
12 godina
neaktivan

Imam najnovije drivere i graficka je na zadanim postavkama u Afterburneru. Jel neko mozda ima ideju sta bi to moglo bit.
Hahahah igram ja i dotu sam kaj sam sad uzeo nekakvu stanku od nje :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Problem je do neoptimiziranog i loše grafički izvedenog LOL-a... I meni se pojavljulju plavi, crveni,zeleni artefakti svako 10-15 min iako grafička kartica radi kako treba. Čak nekad nestane slike na koju sekundu pa se ponovo vrati.

Never let a computer know you're in a hurry.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Znaci problem je u igrici a ne u kompu?
Tako sam si i ja mislio jer nije moguce da je do graficke kartice kad moze pokrenut Bf4 i takve igrice

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice