Ej ljudi trebao bi pomoc. Svaki put kad igram LOL mi ekran pocne blicat. Svakih 10ak minuta mi se na jaaako kratko vrijeme pojavi ili zelena crta ili mi cijeli ekran blicne u bijelo. Kada ne igram League ekran radi normalno. Imam Dell u2312HM ako to ikako pomaze. Unaprijed hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
- Pogledaj temperature s HW monitor.
- Napiši o kojoj konfiguraciji se radi.
- Meni ovo izgleda kao da grafička izbacuje artefakte.
Jel mi mozes poslat program kojim mjerim temperaturu?
Komp je samo par mjeseci star, a graficka je MSI HD 7850 2 GB OC edition
Mislim da nije nista sa grafickom jer League nije bas zahtjevna igrica a i igram ju skoro na low. A i s tom grafickom sam igrao i BF4 i igram BF3, CS:GO, BO2 i skoro sve igrice su na high tako da ...
Hvala na pomoci
Ej ljudi trebao bi pomoc. Svaki put kad igram LOL mi ekran pocne blicat. Svakih 10ak minuta mi se na jaaako kratko vrijeme pojavi ili zelena crta ili mi cijeli ekran blicne u bijelo. Kada ne igram League ekran radi normalno. Imam Dell u2312HM ako to ikako pomaze. Unaprijed hvala
Imamo iste kartice. Jesi li ju OC-o?
Ja sam imao artefakte jer sam OC-ao u trixxu pa kad bih izasao bi mi se resetao samo gpu clock, a mem clock bi osto isti, i imao bih ovo: 900/1350 na 1.19V... Znaci, resetaj clockove, ili nadji neki koji ti odgovara, meni je 1150/1350 sa 1.19V stabilno bez artefakata...
Takodjer, updateaj drivere za grafu... Imas najobicnije artefakte, samo sto je tebi to svakih 10 minuta, a meni je znalo biti svakih 5 sekundi...
Imam najnovije drivere i graficka je na zadanim postavkama u Afterburneru. Jel neko mozda ima ideju sta bi to moglo bit.
Hahahah igram ja i dotu sam kaj sam sad uzeo nekakvu stanku od nje :)
Problem je do neoptimiziranog i loše grafički izvedenog LOL-a... I meni se pojavljulju plavi, crveni,zeleni artefakti svako 10-15 min iako grafička kartica radi kako treba. Čak nekad nestane slike na koju sekundu pa se ponovo vrati.
Znaci problem je u igrici a ne u kompu?
Tako sam si i ja mislio jer nije moguce da je do graficke kartice kad moze pokrenut Bf4 i takve igrice